Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Megpróbáltuk, sajnos nem sikerült, a topik zárva marad.
-
t72killer
titán
R.I.P.
Lassacskán itthagynak minket a hőskorszak meghatározó emberei.
(pl Jobs, Tomlinson, Murdock) -
MZperX75
addikt
válasz
üzenetére
Én meg neked.

Annyit olvastam még róla,hogy interjúk alkalmával magyarul nem beszélt,magyar újságíróval egyszerűen szóba sem állt.
Tehát ő minden volt ,csak nem magyar,az hogy itt született,szerintem szégyellte ,ha lemagyaroztad volna olyan mint ha le parasztoznál valakit.

Ezt vettem ki különböző írásokból. sry

38 -szp-
Szinte gondoltam,magyar zsidóság elég sokat adott a világnak(jót is rosszat is) szinte mindenhol ott voltak.
Teler bácsi még Raegennek is adott tanácsot.
Atombombának kutatásakor 10-ből 7 magyar volt,volt egy szó beszéd,hogy kiment a megbeszélésről egy amerikai tudós,Mire Teler Ede
-jól van most már beszélhetünk magyarul is. -
törölt tag
Rest in Peace
Gratulálok a zsidózó/magyarozó/nácizóknak!
Lúzerek! -
MZperX75
addikt
válasz
nightmanager
üzenetére
Annyi butaságot olvastam tőletek , még el is írtam ,de javítva

-
MZperX75
addikt
Magyar származású fickó volt,szinte gyermekként elhúzott a komcsik miatt 21évesen.
Intel legnagyobb magyarja?Hány magyar dolgozott az Intelnél azok közül ő volt a legnagyobb magyar?
Mert vannak kevésbe magyarabbak ,tehát azok kis magyarok voltak,persze érthető a dolog csak kukacoskodokEgyértelmű így lenne
Elhunyt Intel egyik meghatározó alakja ,aki a magyar származású volt .....így pontos.
Isten nyugosztalja!

-
Zen7
tag
Nincs sok boldog emléke Magyarországról, nem csoda, hogy nem tért vissza...

Nyugodjék békében! -
-=MrLF=-
senior tag
Nyugodjék békében!
-
Medocsabi
addikt
Azt hiszem erre az életre mindenki büszke lehet.Nem keveset tett le az asztalra,és szinte mindent túlélt,ami mást elvitt volna.Szomorú hír

-
nightmanager
tag
56 után vissza se jött és soha nem beszélt nyilvánosság előtt magyarul.
-
Fiery
veterán
-
lemusz
addikt
21 évesen ment ki, azaz biztos tudott magyarul halála végéig. Vissza látogatott ő valaha Magyarországra? Volt itt valami érdekeltsége?
-
troller
senior tag
"A náci deportálástól megmenekült"
Ez így komoly? Írtátok volna le inkább azt ami a wipédiás életrajzában van: "Andy Grove – Gróf András István néven – 1936-ban látta meg a napvilágot Budapesten, zsidó kereskedőcsalád gyermekeként." Vagy az nem elég PC? És mielőtt valamelyik begőzölt antifa nekem jön, semmi bajom sincs a származásával. -
ndave92
aktív tag
Nyugodjék békében!

-
MK VII
veterán
Köszönünk mindent!
Nyugodj békében.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(pl Jobs, Tomlinson, Murdock)