- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirus
tag
Update:
Visszavittem, lecseréltem egy Be Quiet! Pure Power 9-re, (+4-5000 Ft), hát ég és föld a különbség.Most tényleg sikerült kvázi 0-ra némítani a gépet.
Konkrétan közelről fülelve (10-20cm) is hangosabb a router circegése mint a gép hangja.
Felülve a széken pedig semmi, direkt próbálgattam sleep mode-dal hogy észreveszem-e >> nemMindamellett egy Chieftec CTG-400-80P is halkabb ennél a tápnál (újonnan 13-14K, használtan 6-7K),
úgyhogy ezek után senkinek nem tudom ajánlani -
Seirus
tag
Vettem egy 400W-os verziót de viszem is vissza
A 3 éves Chieftec CTG-400-80P-t akartam lecserélni mert már volt egy minimális kerregése a ventinek, de ennek a fütyülése sokkal hangosabb
Itt valami árulás van, egyszerűen nem tudom elhinni hogy ez tényleg 500RPM-en megy. (Pedig alapjáraton eszik a rendszer vagy 40 W-ot)Most már tényleg arra jutottam amit fentebb írt jerry311 hogy "magad uram..." venticsere lesz a CTG-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- LG LCD és LED TV-k
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest