- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
ez az én hszem!
dejó, hogy híres leszek, csakhogy ebből indulnak a pletykák!használgatom már a 2.0.2es szoftot, a GPS mostmár magára talált, az meg hogy nem működik nekem a 3G azzal meg az lehet a baj nagy valószínűséggel, hogy régi a SIM kártyám!
csak, hogy pontosítsak egy kicsit!
-
AMD Power
titán
258MB lett ha jól tudom.
-
Remittenda
aktív tag
"Javításra került továbbá a gombokra való lassú reagálás"
Hogyan, tettek bele gombokat?
-
ViTToRe
aktív tag
Ezért jobb várni a legújabb telefonokkal... Lásd N95. Mindenki megvette anno 180 ért és szidták a szar meg a sok hibát hozták fel. Annak a telefonnak is kellet X idő amire a legtöbb hiba javításra került. Sokan ezt nem gondolják végig, és vásárlás után döbbennek rá mit is vettek.
(N95 csak egy példa volt, mondhattam volna mást is de most hirtelen ez jutott eszembe sry)
-
Chrys_
addikt
A sok hülye vásárló meg első akar lenni, aki birtokolja. Sosem értettem, miért jó egy kütyüért akár 1 hétig is sorba állni. Aztán meg szidják, hogy milyen szar, mert valami nem 100%-os.
-
AMD Power
titán
Már jönnek is javítások. Persze ez nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest