- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Csak tippelek, de szerintem arra celoz, hogy a legtöbb jatek az achievementek teljesítéséért altalaban "kerek" mennyisegu (5-10-20 stb. db) xbox pontot vagy mit ad, es igy az accountodhoz tartozo osszpontszam is nagy valoszinuseggel "kerek". Namost, ha ezzel a jatekkal megcsinalsz par achievementet, akkor ennek lottek, marpedig ezek szerint ez fontos lehet egyeseknek.
Egyebkent a teszt tesztett, koszonom, meg is hozta a kedvem a jatekhoz. Csak ne lenne az a franya IAP ennyire dominans (mar legalabbis a cikkbol kiindulva ugy erzem, hogy az). De proba cseresznye, belevagok
-
Wesder
titán
válasz
Ereshkigal #3 üzenetére
Ez most jött meg wp-re? 2014-ben màr androidra is volt, 10p-t jàtszottam vele
-
Ereshkigal
őstag
Lvl 8-ig játszottam vele tegnap, én a cikk alapján valami jobbat vártam.
Először is az irányítás: igazándiból csak bökdösni kell az emberünket az út mentén, aztán magától lelő mindent, mint ahogy a segítői is. Persze boss harcoknál azért érdemes odafigyelni, és az addokat ütni először. Most már szinte minden boss harcnál egy italt el kell használnom, és az italok drágák... de lehet, én vagyok béna.
Az említett sok tárgynak a nyomát se láttam; vendortól tudtam venni egy új fegyvert, meg pár gyűrűt, és ennyi; a küldetésekből esik egyáltalán valami felszerelés? Vannak ugyan még tárgyak, sokkal jobbak, kristályokért... IAP mindenhol. Persze lehet, hogy nincs rájuk szükség.
A raidelést akartam még kipróbálni, mert számomra kezdett monoton lenni a játék, de valahogy nem sikerült. Vagy kicsi a szintem, vagy nem voltunk elegen. Mondjuk ezt sem értem, mert elvileg a városban valami 400 körüli játékos volt este, de nem találtam olyan floort, ahol 1-2 embernél több lett volna. -
$p@rr0w
őstag
'illetve aki kényes az összpontszámára (mert ilyen is van)'
ezt valaki elmagyarazna hogy mit jelent? -
Saccco
nagyúr
Ez most felkeltette az érdeklődésemet.
IAP mennyire durva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest