- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Tetszik hogy ilyen dinamikusan fejlodik ez a health-tech szegmens, de mondjuk ennek a hasznalata eleg macerasnak tunik. Raadasul sokaknak meg a sima merlegre allas is macera, nem hogy rajta alljon mondjuk 1-2 percet.
Remelem a kovetkezo 10-15 evben megoldjak a wearable kutyuknel a folyamatos vernyomas, veroxigen, es egyszeru EKG monitorozast. Vagyis hogy ne legyen szukseg semmilyen aktiv cselekedetre a mereshez es az akku is birja majd szusszal. Mondjuk lehet hogy nem egy darab okosoraval kell ezt megvalositani, hanem tobb ahhoz csatlakozo szinten hordhato szenzorral. Mondjuk a masik csuklon (esetleg bokan) is viselheto valami karperec fele, es a mellkaspantok is egyre kenyelmesebbek, eszrevehetetlenek lehetnek.
Persze lehet hogy 50 ev mulva mar implantatum(ok) gondoskodnak a meresrol.
-
Badboys
őstag
Sőt, hogy tovább menjek. Süt, mos, főz, takarít és a hóvégén kölcsön ad.
-
Fitbit Aria 1 csinálta ezt, az Aria 2 már nem teszi, szerencsére. Itt is mozog 10-20 dekát a mért érték két egymást követő mérés esetén néha napján, de ezt már el lehet viselni.
Van néhány Withings termékem is, nem rosszak, de ez maximum akkor érne ennyit szerintem, ha a kézben tartott rész full wireless lenne.
-
arn
félisten
Azt hittem a garmin draga
-
-igu-
veterán
Ki van mérve centire a mérleg helye, a padlólap mintája segít (máshol se jobb a helyzet amúgy, próbáltam többfelé a lakásban).
És igen, ugyanabban az állapotomban mérek - abban a két percben, amíg a 3-4 egymást követő mérést csinálom, nem változik rajtam semmi. Nem úgy, mint a mérleg által mutatott érték...
Évek óta szopolok ezzel, már lakást (sőt várost ) is cseréltem, de hiába. -
-igu-
veterán
rühellem a mérlegeket
az előző olcsó LIDL-s mérleg a vége felé már 12 kg eltéréssel mért ugyanabban a pozícióban, elmozdítás nélkül, friss elemmel
a mostani nemolcsó Withings akármi 1-1.5 kg-os határon belül mér, nem vagyok vele előrébb.
Lehet, hogy én csinálom rosszul: lerakom a padlóra, ellenőrzöm, hogy ne billegjen semerre, ráállok, leolvasom, leszállok, várok kicsit, ráállok, leolvasom (hopp, fogytam 70 dekát 7 mp alatt), leszállok, várok kicsit, ráállok, leolvasom (hopp, felszaladt 1 kiló).gyász
a sok újítással kapcsolatban azt mondom, hogy amíg nincs egy normális, megbízható módszer a mérésre, minden más feature csak parasztvakítás
-
Ez jónak tűnik. Ez leválthatja a xiaomi okos mérlegem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest