- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hypno skate
senior tag
válasz
Silentfrog #41 üzenetére
Szerintem nem annyira speciális, ellenben logikus.
Az alaplapi kivezetések fölött a legtöbb házon ott a ventilátor helye, és a ventilátor is.
Egy venti simán megoldaná azt a feladatot, amire a hagyományosnak tekintett tornyok esetében kettőt használnak. -
hypno skate
senior tag
válasz
#65675776 #44 üzenetére
Az durva.
A réz nyilvánvalóan elég puha fém ahhoz, hogy hajoljon, de azért csőhajlításban laikusként próba szerencse alapon nem ugrok neki egy sokezer forintos jószágnak. Komoly sajtója meg nem igazán van a "hajlítsd igényeid szerint a processzor hűtőd hőcsöveit" témának.
Arról nem is beszélve, hogy azoknak a hőcsöves hűtőknek a legnagyobb része, amiken egy oldalra van kivezetve a csövezés, reménytelenül kis lamellákkal vannak ellátva, vagyis baromi sok levegőt kell átpaszírozni rajtuk, hogy értékelhető teljesítményt nyújtsanak, ezért aztán nagy ventilátorokat kell hozzájuk használni.Az nyilván az én hülyeségem, hogy nem szeretem, ha a gépem egy kétajtós szekrény, ezzel szemben azt igen, ha minél kisebb helyet foglal, és minél kevesebb benne a ventilátor. És ne is világítson, meg villogjon, mert nem karácsonyfa és nem is neon reklám.
Lényeg a lényeg, hogy nálam 8 és 9 cm-es ventik férnek el.
-
hypno skate
senior tag
Nekem ilyeneket csináljanak fele- vagy harmad ennyiért, és találják meg a módját, hogy a hőcsövek hajlíthatóak legyenek.
Vagy legalább a tornyok ne legyenek magasabbak 10-11 cm-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest