- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Régen akár havonta is újraraktam.  De az a Win98 meg XP-s idő volt. Most egy 3 éves Windows 8.1 van a gépen, windowsos karbantartót szoktam futtatni, meg nem rakok fel minden szart. Kb ennyi. Ja meg SSD, de a HDD-s gépeket is rendbe szokta rakni egy töredezettségmentesítés, mondjuk ahhoz az Auslogics Disk Defrag programot szoktam használni, mert az optimalizál egy kicsit, így a sebesség megvan. Ha szükséges, a lapozófájlt meg a hibernációs fájl törlöm előtte, majd visszaállítom. Ez sokat segíthet. De az a Win98 meg XP-s idő volt. Most egy 3 éves Windows 8.1 van a gépen, windowsos karbantartót szoktam futtatni, meg nem rakok fel minden szart. Kb ennyi. Ja meg SSD, de a HDD-s gépeket is rendbe szokta rakni egy töredezettségmentesítés, mondjuk ahhoz az Auslogics Disk Defrag programot szoktam használni, mert az optimalizál egy kicsit, így a sebesség megvan. Ha szükséges, a lapozófájlt meg a hibernációs fájl törlöm előtte, majd visszaállítom. Ez sokat segíthet.A registry "tisztogatás" bullshit, a temp fájlokat pedig a windows le szokta irtani. Szerintem az összes ilyen csodaprogi csak marketingfogás. Ha annyira fontos lenne ez a sok kókányolás, akkor már rég benne lenne a Windows-okban, legalábbis nem tudok ellenérvet felhozni, miért ne lenne érdeke az MS-nek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De az a Win98 meg XP-s idő volt. Most egy 3 éves Windows 8.1 van a gépen, windowsos karbantartót szoktam futtatni, meg nem rakok fel minden szart. Kb ennyi. Ja meg SSD, de a HDD-s gépeket is rendbe szokta rakni egy töredezettségmentesítés, mondjuk ahhoz az Auslogics Disk Defrag programot szoktam használni, mert az optimalizál egy kicsit, így a sebesség megvan. Ha szükséges, a lapozófájlt meg a hibernációs fájl törlöm előtte, majd visszaállítom. Ez sokat segíthet.
 De az a Win98 meg XP-s idő volt. Most egy 3 éves Windows 8.1 van a gépen, windowsos karbantartót szoktam futtatni, meg nem rakok fel minden szart. Kb ennyi. Ja meg SSD, de a HDD-s gépeket is rendbe szokta rakni egy töredezettségmentesítés, mondjuk ahhoz az Auslogics Disk Defrag programot szoktam használni, mert az optimalizál egy kicsit, így a sebesség megvan. Ha szükséges, a lapozófájlt meg a hibernációs fájl törlöm előtte, majd visszaállítom. Ez sokat segíthet.