Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
A legtöbben a sonoffnál már kapásból rávágják, hogy tegyen fel tasmotát annak is akinek nincs rá igénye. A rendszerek közti átjárhatóságát értem.
Az én vasárnap vásárolt Lurdys Mi store-os levegőszűrőmön 1.2.9_19028 fw volt rajta, majd azonnal frissült is 1.2.9_19032-re és tökéletesen működik a kínai régióval ezért nem értettem mi lenne a baja. -> Hogy ez kínai, vagy eu fw azt nem tudom, mint már írtam mindenhol angol nyelv van.
Félre ne értsd, nem mondom azt hogy nem kell eu szerver, amin megy minden termék, csak azt mondani hogy használhatatlan az erős túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi főleg az okostelefonjairól ismert errefelé, de komoly okosotthon portfóliójuk is van, amit mostantól az IKEA is integrál.
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Béta iOS-t használók topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest