2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Együttműködik a Xiaomi és az IKEA

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Donovan Sung Twitter

A Xiaomi főleg az okostelefonjairól ismert errefelé, de komoly okosotthon portfóliójuk is van, amit mostantól az IKEA is integrál.

Hirdetés

A Xiaomi elképesztő ütemben kezdett nyitni a nyugati piacok felé, a legtöbb modelljük már teljes hálózati kompatibilitást és hivatalos, nemzetközi felhasználói felületet biztosít. Fizikai boltok tömkelegét nyitották Európa-szerte, ahol már az idei első negyedévben a negyedik legnagyobb gyártóvá léptek elő, a pozíciójuk pedig azóta egészen biztosan nem gyengült. A mobilokon kívül a gyártó IoT eszközöket is bevezetett a nemzetközi piacra, itthon is több okos-háztartási holmit is lehet vásárolni, amelyek a Mi Home alkalmazással működnek együtt.

Az IKEA decembertől integrálja okosotthonos eszközeit a Mi Home-ba és a Xiaomi intelligens hangasszisztensével, a Xiao Assisttal is együttműködnek majd, így már nem csak a Google Assistant, az Amazon Alexa és az Apple HomeKit éri el ezeket a termékeket. Elsőként a TRÅDFRI világítástechnikai eszközök lesznek vezérelhetők a Mi Home alkalmazásból és a Xiao Assistton keresztül.

Előzmények

  • Kipróbáltuk az IKEA okos világítását

    Megnéztük a TRÅDFRI termékcsalád okostelefonnal és távirányítóval egyaránt kezelhető izzóit, illetve még kissé zárt, de nagyszerű ökoszisztémáját.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.