Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
A legtöbben a sonoffnál már kapásból rávágják, hogy tegyen fel tasmotát annak is akinek nincs rá igénye. A rendszerek közti átjárhatóságát értem.
Az én vasárnap vásárolt Lurdys Mi store-os levegőszűrőmön 1.2.9_19028 fw volt rajta, majd azonnal frissült is 1.2.9_19032-re és tökéletesen működik a kínai régióval ezért nem értettem mi lenne a baja. -> Hogy ez kínai, vagy eu fw azt nem tudom, mint már írtam mindenhol angol nyelv van.
Félre ne értsd, nem mondom azt hogy nem kell eu szerver, amin megy minden termék, csak azt mondani hogy használhatatlan az erős túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi főleg az okostelefonjairól ismert errefelé, de komoly okosotthon portfóliójuk is van, amit mostantól az IKEA is integrál.
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest