Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atee_13

őstag

válasz macilaci78 #14 üzenetére

"hülye aki máshonnan veszi a méregdrága áfával... - ezt figyelmen kívül hagyva nettó árakat írtam." - ettől tekintsünk el, mert túlzás, még ha minimális erőfeszítéssel is leszűrhető a lényege.

"A külföldi gari hátránya, hogy drága pénzen kell visszaküldeni és tudni kell idegen nyelven kommunikálni." - Mondjuk én kisvárosban élek valószínű BP re kell vinni ha baj van vagy oda futározni, az sem jelentősen olcsóbb, ha Paypallal fizetsz akkor a szállítás felét ők álljak ha jól tudom - bár szerencsére ezt nem tudom mert még semmit nem kellett visszaküldenem-

"vagy az anyanyelvén nem tud kommunikálni (bármely topik tele van ilyenekkel), akkor nem meglepő, hogy lepra dolog a külföldi gari. :N"
    Ne műár, hogy ha angolul kell kommunikálni az nem ér meg majd 30% os árkülönbözetet, csak, hogy legyenek új üres stadionok vagy éppen Pénztáros fel tudja vásárolni a f... tudja még mit is.

Nyilván egyszerűbb itthon magyarul elvitatkozni, hogy kb minden user error és nem javítjuk és kényelmes és azt hisszük, hogy mindennél jobb mert magyar. Ez is egy lehetőség, de én is úgy vagyok vele, hogy megrendelem EU expresszel ami olyan és örülök mint majom a farkának, hogy közel fel harmada áron jutok hozzá valamihez amire szükségem is van.

Személyes példám Axon 7 EU expresszel, 62 ezerre jött ki, hónapokkal utána emagon 150. Rokonoknak ismerősöknek is kintről rendelek eddig mindenki nagyon elégedett, hogy a kis pénzéért olyat kapott amit örömmel használ és itthon elkértek volna érte egy halom pénzt.

• Crytek

nagyúr

válasz macilaci78 #14 üzenetére

Ez nem akadály..Az egész országba kb mindenki tudja mennyire értek idegen nyelveken... Mégis le tudtam zsírozni a táblagépem gariját ahova videós bizonyítékot kértek .Persze és magyarul csacsogtam nekik de angolul feliratoztam....Bármi megoldható..Aki ennyire se képes az tényleg ne rendeljen külföldről semmit se.

• Crytek

nagyúr

válasz macilaci78 #8 üzenetére

365 az sok.... jó lesz az max 300k nak is..... 315-ért találtam egy fecskét amibe már 1050Ti van, de abba meg ssd van HDD nincs...
    Meg kell várni amig lesz a Spemallon és 50$-ért eu expresszel megrendelni...(hülye aki máshonnan veszi a méregdrága áfával....)

Új hozzászólás Aktív témák