- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- iPhone topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Parallaxis #190 üzenetére
+1
-
dabadab
titán
válasz
Parallaxis #207 üzenetére
"Hát azért egy i9-el szerelt Macbook Pro megeszi a Chimera-dat reggelire kétszer"
Nem igazán. A Chimerában is i9 van, az RTX 2080-nak meg nem ellenfél az MBP Radeon Pro 5500M-je.
-
joey04
titán
válasz
tehát több lesz a hulladék, meg alapból költségesebb lesz az egész.
-
válasz
Nekünk két usbs fali konnektor van az ágy két oldalán ami max 1At bír ... Így 5 wattal töltjük a telefont... Gyorstöltő nem kell mert kétnaponta rádugom éjszakára... Ha mégis kellene akkor az usbc-s laptop dokkolra dugom a telefont az 50Wot tud max így a telefon kb 15w-tal tölthető... A telefonom töltője nem tudom merre van... Lehet hogy még a dobozában (2 éves múlt a telefonom)
-
DS39
nagyúr
válasz
Parallaxis #73 üzenetére
hát igen, nagyon gyorsan követik egymást a modellek, a korábbiakat pedig lesz.rják.
-
JimiJet
csendes tag
válasz
Parallaxis #21 üzenetére
Több, mint 10 éven át? Hát már pedig én nem így emlékszem, hogy az első 3 generációja az iPhone-nak nem ilyen töltővel volt. Lighting port csak iPhone 4-től van. És ne ringassuk magunkat álomba azzal se hogy ő volt az első gyártó egységes töltő szabvánnyal. Én emlékszem amikor mindenki Nokia töltőt kért, mert bizony nekik is évekig egy felé volt. Illetve javarészt mind cég microusb-vel töltött, amíg le nem cserélték usb-c-re.
Csak szerettem volna kicsit tisztázni a dolgokat, mert szúrta a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Proxmox VE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dolce Gusto
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest