- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
#13260800 #63 üzenetére
Dehogy merül fel a kérdés, kizárólag akkor, ha hülyeségeken gondolkozik az ember...
Vannak törvényszerűségnek, amiket nem, vagy csak olyan körülmények között lehet megkerülni amely túlmutat az egyszerű anyagi léten, és nem spirituálisan értem.
De alapvetően az ember tudja kontrollálni magát, a viselkedését, a tetteit, még a reakcióit, sőt annak sebességét is tudja változtatni. Mindezt tudatosan, más kérdés, mennyi erőfeszítés és energia szükséges hozzá. Én hirtelen haragú vagyok, és nagyon könnyen felmegy a pumpa bennem, ez automatikus, de uralkodni tudok magamon, ha szükséges, mert nem irányíthat a belém kódolt tulajdonság mindig, mindenkor.
És igen, ha megijedek, akkor adrenalin szabadul fel, amit nem kontrollálhatok, de ez megmenti az életem, mert a szervezetem védekező része (ami pont azért automatikus, mert ha ezt tudatosan kellene csinálnom, a reagálással töltött idő az életembe kerülne ), viszont, hogy mennyire vagyok ijedős vagy sem, azért én is felelek, és változtathatok rajta.
És ha a szőke nagy mellű macáktól begerjedek, ettől ezt még figyelmen kívül tudom hagyni, ha muszáj. Mert én irányítok.De ehhez már külön topik kellene. A kvantumfizika és -elméletek meg nagyon jók, de olyan magasságokba emelkednek, amelyeket kár úgy boncolgatni, hogy azt a mindennapi életre akarjuk rávetíteni.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
#13260800 #42 üzenetére
De annyi a különbség, hogy mi lehet saját magunkat nem "értjük", de a gépéket teljesen mértékben tudjuk kontrollálni, és így már más a helyzet, és ez a lényeg. Ha ki is fejlesztenénk egy olyan MI.-t ami el tud gondolkodni, még mindig tudnánk kontrollálni, hiszen ő magát még lehet nem értené meg, mikor mi már kívülről belülről értenénk őt, hogyan épül fel stb.., és ezen van a hangsúly.
A mostani biológia ismereteink meg nagyon kevesek, mint ahogyan az univerzumot se nagyon ismerjük még, és azért annyira nem vagyunk kötöttek szerintem.Jó a téma.
-
válasz
#13260800 #42 üzenetére
ez filozófia, és az égvilágon semmi köze a valódi, mesterséges, célhardverekhez, amit robotoknak hívunk, amik nem rendelkeznek valódi intelligenciával, mert egyszerű gépek, amiket áramkörök vezérelnek, az áramköröket mi építjük, működésüket tökéletesen értjük és szabályozzuk, pontosan tudjuk, hogy mi miért történik, minek kell történnie, hogy adott reakciót kapjunk. minden reakciójuk előreprogramozott, ha valami nincs a programjukban, akkor ott vége a világnak, nem tudnak válaszolni.
lehet, hogy te nem, de én ennél azért többnek érzem magam.
ember vagyok. értelemmel és érzelmekkel, tanulási képességgel, intuícióval, és a működésemet csak a Jóisten érti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged