- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
Nem hinném, hogy személyeskedtem, inkább fordítva. Mikor és mit hazudtam?
Egyébként meg nem kevés olyan ember van, aki a lehetőségeihez képest, erején felül vásárol (általában hitelre) olyan terméket (jellemzően mobiltelefont, korábban plazmát), amivel azt próbálja a külvilág felé mutatni, hogy az anyagi helyzete sokkal jobb. Tehát ez nem feltétlenül a csóróságon múlik. -
guriga1234
addikt
Nekem nem csillog a hajlításnál, bár ez lehet, hogy a fólia érdeme. Nem kényelmetlen a fogása, de ez lehet, hogy a gyári samu toknak köszönhető.
A tévémet egyedül nézem (mindenkinek van saját tévéje) és az ideális pontból. Vak sem vagyok. De te biztos jobban tudod, hogy nekem mi lenne a jó"nem utálom a Samsungot" - dehogynem! Sugárzik belőled.
PS: nem csak neked: az ívelt dolgokhoz "ívelt" pénztárca is kell. Nem csodálkozom az itteni köpködéseken.
-
guriga1234
addikt
Az egy dolog, hogy gyűlölöd a samut, de legalább érveid lennének.
Én jobban gyűlölöm a reklámokat, mint te a samut, tehát rám sem az ő, sem mások marketingje nem hat. Én ki tudom használni az edge lehetőségét, és az ívelt tévém képe is jobb, mint egy nem ívelté. Ezt nem mások mondták meg nekem, hanem a saját szememmel győződtem meg.
De mindettől függetlenül utáld csak a samut, engem nem zavar
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest