Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz guriga1234 #49 üzenetére

Mindenki célközönség, ez butaság hogy nem én vagyok a célközönség, a cégek ezért nyomják a reklámokat mert mindenki potenciális vásárló. Aláírom, hogy 1-2 esetben lehet minőségi különbségeket találni ívelt-nem ívelt TV-nél is akár még te is tapasztalhattad. De ez a kivétel és nem a szabály. Sík és sík képernyős TV-k között is lehet némi különbség azonos kategóriában. De kijelenteni hogy az ívelt jobb... Hát érzek némi marketing bullshitet a dolog mögött :D Ugyanez az Edge-es dolog mögött. A ferrari trabant példa meg nem értem hogy jön ide. Használtam már ilyen oldalról becsúszó menüs dolgot, nem adott sok pluszt, több ilyen app-ot is próbáltam. Nem értem miért olyan nagy szám ez az Edge-es dolog, mikor szolgáltatónál dolgoztam nézegettem de ennyibe kimerült a dolog mert ott sem láttam sok hasznát. De a kirakott arany színű példány legalább vonzotta a kisebbséget. Egyébként meg nem akartam senkit megbántani mert a marketing baromságokat mindenki benyeli mert jól ki van találva, csak más-más területeken. A probléma ott van, hogy hiába világosítják fel ezen embereket, sokan így is kardoskodnak a dolog mellett.

• eclipse19

senior tag

válasz guriga1234 #49 üzenetére

Már bocs, hogy beleszólok, de ha jól értem azt mondod, hogy az egyébként hasonló kategóriájú TV-ket összehasonlítva, az ívelteknek jobb a képminősége.

Ez szerinted a görbület miatt van vagy attól függetlenül?

Ez a Trabant Ferrari hasonlat szvsz itt nagyon nem analóg ezzel a helyzettel.

[ Szerkesztve ]

Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....

Új hozzászólás Aktív témák