- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
ja mielőtt valaki azzal jön, hogy ezek a kezdeményezések jók vagy kellenek, egyebek: Nem erről mondtam véleményt, hanem csak arra gondoltam, hogy ezek mögé a kezdeményezések mögé CSAK azért állnak be a cégek, hogy szimpátiát ébresszenek, nem azért, mert segíteni akarnak. Ha éhező gyerekek támogatásáról lenne szó, akkor is ez lenne a véleményem.
-
törölt tag
válasz
Klaus Duran #38 üzenetére
Szerinted honnan van ennyi pénzük? Kihasználják az ilyen alkalmakat, hogy mégtöbb legyen. Sokan elhiszik, hogy tényleg egy jobb világot támogatnak és nem a profit hajtja őket.
-
joey04
titán
válasz
Klaus Duran #38 üzenetére
marketing. Felkarolják a melegeket, a feketéket, egyre több a nő a vezetőségben, támogatják a covidot, stb. mind-mind most "menő" dolog.
-
-
antim
tag
No kíváncsi vagyok, hány magyar, európai fog black unity órákban járni!
Egy ideig az a mantra ment, hogy az üzletben nem lehet bőrszín, világnézet, nemek szerinti megkülönböztetés. Amióta az újmarxista elméletek ellepték a nyugati egyetemek után az üzleti életet is, megjelentek az egyenlősdik, származási alapú kvóták, világnézeti propagandák, jóemberkedések.
Reméljük hamar vége lesz ennek az őrületnek és addig is mi kimaradhatunk ebből az őrületből és itt nem fogják bőrszín, nemek, származási kvóták alapján szervezni az életünk, mint a 40-es 50-es években már láttuk, mert az újra hamar szegénységhez vezetne. -
joey04
titán
válasz
Klaus Duran #34 üzenetére
Pont az Apple ne állna be a sorba?
-
Azt hittem az Apple legalább nem áll be a sorba.
Ott van nekik a RED széria.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
TechMagneTic
tag
pfhuu öcsém... mondom benézek kinek, hogy tetszik az óra színe, design stb erre ez fogad.
Máskor nem teszem. Gondoltam ide biggysztem', hogy különben jól néz ki az óra, de mind1, hisz nem erről szól itt a "beszélgetés"....
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Ez, csak szegény kizsákmányolt munkásosztály nélkül
, mert a tanár (na ők durván, mert elkerülhetetlen megszorításban sehol nem volt hiány), a kiskereskedő, meg a dokkmunkás egyszerre lett kitúrva a buliból.
És komolyan elképeszt, hogy ezek inkább bevállalnak faji zavargásokat, és a fasizmus expressz visszaállítását, csak mert nem akaródzik visszaengedni a tulajdonolt javakból, mondjuk akár 80-as évekbeli szintre, mikor már lecsorgott hogy nem lesz proletár világforradalom, de a SZU miatt még biztosak nem lehettek benne.
arn: Erről van szó, amíg te jól vagy lakva azzal, hogy nem afrikában találták fel a gonzó újságírást, és a fészbuk lájkot, addig épp nem érdekel hogy a közteherviselés kifingása miatt a komplett "nyugati" életforma megy a kuksziba, és jobb esetben megússzuk egy hitelét vesztett és visszavágott, de még működő demokratikus rendszerrel, amit egyre jobban szorít vissza a magánszektor minden téren, rosszabb esetben cyberpunk izű hibrid rezsimek lesznek mindenhol, ha nem direktben oligarchák uralta újfeudalizmus, máshol meg ön és közveszélyes kőkemény diktatúra, gyilkos ideológiával vagy anélkül.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
szaszyka
senior tag
-
Fritz Teufel
addikt
Magam is fogalmazhattam volna
, politikailag és történelmileg is helytálló megállapítás. Egyébként embertörténetileg mindannyian a négerek leszármazottai vagyunk. A kivándorlások után az őseink az afrikai síkságoknál komplexebb tájakon vonultak át/ telepedtek le, és az inger gazdagabb környezet generálta vagy inkább megkövetelte az egyedfejlődést.
Az azonban nekem is szemet szúr, hogy miért nincs indián (helyesebben natív amerikai) vagy sárga történelem. Bár értem én, hogy oda több papír kellene és a papír egyenlő a fakivágásokkal...BabMester: az remélem megvan, hogy a felsorolt városok közül csak Karthágó van Afrikában, és nem sok néger nemzet építette őket ;-) még Karthágót sem, mert azt föníciaiak építették.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
arn
félisten
válasz
BabMester #21 üzenetére
Aha... Hol vannak azok a vilaghires varosok es epuletek, az egyetemes tortenelembe bekerulo nevezetes muveszeti es tudomanyos vivmanyok? Es ha olyan csudafejlett volt minden, miert fejlodtek vissza a kokorszakba es igaztak le oket konnyeden?
Nem a feher ember gonosz, a tobbi fejlodott tul lassan. Amugy pontosan ugyanazt csinaltak volna, mint a feherek. Azert pontosan latszik most is melyek a vilag huzoorszagai, sok feketeafrikai nincs benne.
Magyarorszag nem tudom hogy kerult ide, de mindig is egy soknemzetisegu allam volt, a horvatokkal meg perszonalunioban voltunk, igy nem csoda, hogy tobb fonemesi csalad nem magyar. Regen minden kulfoldi nevet magyaritottak, lsd verne gyula. Ettol meg a magyar kiralysag tortenelmenek meghatarozo alakjai.
Az a magyar, aki annak erzi magat. Az dedunokai kozul az egyik a magyar a masik meg a horvat irodalom nagysaga. Ez igy van jol, ettol nem lesznek kevesebbek tobbek, ez a nacionalista bullshit csak a 19sz vivmanya.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
nord_
veterán
válasz
TheBikerider #4 üzenetére
A Pénzember nagyon jó film, ne bántsd.
Azért a "szinte mind erről szólnak" erős túlzás... See, For all mankind, Servant, Teheran, Morning show közelében nem volt egyiknek se - ráadásul nagyon jók voltak. A természetfilmjeikről nem is beszélve. -
törölt tag
Hurrá
-
+1
Bocsi, ha valakinek bántó és / vagy túlságosan politokai töltetű volt a(z amúgy iróniának szánt) kommentem. Elismerem, nem feltétlen egy tech-fórumra valóThe Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Fred23
nagyúr
Szerintem ez így kissé nevetséges, de mondjuk nem vagyok elnyomott középosztálybeli fekete, szóval könnyen tévedhetek.
White Unity óra gondolom nem lesz. -
BabMester
senior tag
A Bonoman, a Nri vagy a Dagboni királyságot mind a 11. században alapították, mint Magyarországot és virágoztak is a gyarmatositásokig. Egyáltalán nem voltak szegények vagy elmaradottak, rengeteg egzotikus és ritka nyersanyaggal + arannyal látták el Európát és főleg az iszlám világot, de nem látták a potenciált a lőporban...
Itthon mit hogyan tanítanak történelemből amúgy is vicces, gálánsan kihagyva Mátyás bizonyítottan román nemes nagyszüleit és hogy a nagy királyunk nem beszélt magyarul, vagy becsületes nevén Nikola Zrinski horvát nemest, aki szinten egy szót nem tudott magyarul és aki valahogy az évek alatt a hős magyar Zrínyi Miklósunk lett, de lehetne folytatni napestig..
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
mi az a fekete tortenelem? afrikaban sokmindent nem csinaltak... kb a kokorszakig jutottak el onerobol.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
kakuk.tamas
addikt
Elolvastam kétszer is a cikket, de nem esett le a dolog.
Kora van még, most végeztem a melóval.Szomorú egyébként, hogy eddig ez a lehetőség nem volt adott. Szerintem tök alap dolognak kellene lennie...
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #17 üzenetére
még csak dev beta van. vagy neked az van? plusz az órára is az kell.
szerk.: akkor semmi
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz
milkabrams #9 üzenetére
Ez nem feltétlenül jobber gondolkodásmód. Ne haragudj, de radikális balos vagyok és nem tetszik az, hogy már a történelem is bőrszín alapján van csoportosítva, mivel rasszistának tartom. Sőt az egész identitás politika nem tetszik mert a munkásosztály megosztására irányul, miközben a transznacionális vállalatok gazdagodnak abból, hogy ilyen és ehhez hasonló politikai termékekkel és üzenetekkel népszerűsítik magukat(mintha érdekelné őket bármi a profiton kívül), miközben gyerekekkel dolgoztatnak a világ másik oldalán.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Mr.Silkó
veterán
Jól néz ki a szíj.
-
moleculez
veterán
válasz
milkabrams #13 üzenetére
Ez elég szomorú.
Én speciel erre pont nem vagyok kíváncsi.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
BabMester
senior tag
válasz
milkabrams #11 üzenetére
A baj nálad van. Mondjuk, ha nem lennél ilyen frusztrált látnád az iróniát a fórumtárs hozzászólásában (mint mindenki más) és nem triggerelnél.
De látom alapvető hiányosságok is vannak, mint a betűzés.
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz
BabMester #10 üzenetére
Igen, kissé fluszráló, hogy lassan minden helyen ahol kommentelni lehet, ez megy. Nem lehetne az ilyen-olyqn ideológiákat valahol a PH lapcsaládon kívül megtárgyalni?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
BabMester
senior tag
-
milkabrams
őstag
Gondolom a csúnya gonosz lipsik és a hanyatló nyugat teht róla, amúgy bebizonyosodott, hogy a liberális demokrácia nem életképes, lásd mennyi német vendégmunkás dolgozik a magyar multiknál🤣
Az ember fehér, sárgát hugyozik és barnát szarik. Akinek nem tetszik mehet a koncentrációs táborokba, amik persze sosem léteztek.
Amúgy nem unjátok még a folyamatos jobber gondolkodásmódot? Miért kell ezt ide is behozni? Pár éve még nem ezt láttam itt.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Engem csak az zavar, hogy miért magyar nemzeti színekkel van írva az, hogy Black History Month. Ez már a Soros terv része?
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
joey04
titán
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #4 üzenetére
2./3. számú mez elég sokszor fekete/melegebb szín(piros, magenta, "korall színű".
Most a fehéren is rózsaszínek a csíkok.
[ Szerkesztve ]
-
norbi93
senior tag
Éveket lehetne beszélni a témáról, de szerintem Morgan Freeman fogalmazta meg a legtökéletesebben:
[link] -
Unalmas....
Az Apple által gyártott filmek is szinte mind erről szólnak. Túlságosan is erőltetik a “fekete” és a “meleg” témát. (Pl A pénzember, Palmer) című filmek...
Kiváncsi vagyok, mikor “mennek neki” a Real Madrid -nak.
(Los Blancos)
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
törölt tag
válasz
Psychopeti #2 üzenetére
Az nem lenne rasszista? Én már nem tudom, hogy mi az és mi nem.
[ Szerkesztve ]
-
Psychopeti
senior tag
Ez mióta létezik? Fehérben is lesz majd?
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
törölt tag
Támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple rendszeresen áll ki társadalmi mozgalmak és célok mellett, ezúttal is az Apple Watch egy különleges kiadásával.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest