- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nekem eleve nem tetszik ez az esetlen, bumfordi forma. és emlékeim szerint volt már valami hasonló termék Kickstarteren
sőt, jobb, megtaláltam. ez pont az, amire vágytok. csak nem tudom, hogy ez végül megjelent-e.
-
Tidzsimon
őstag
Valami hasonlót fel kéne dobni a kickstarterre, úgy lázszik bármit megvesznek az emberek.
-
bwoay
nagyúr
én is a harmadik feature-t keresve néztem végig a videot, de nekem úgy tűnik, hogy az adatkábelt és a töltőkábelt vették külön. újra is értékeltem az adatkábeleimhez fűződő kapcsolatomat - ha 2 az 1-ben termékként tekintek rájuk, rendkívüli módon felértékelődnek a szememben...
-
akosxyz
senior tag
A Moto nem csinált már hasonlót?
nem csak ő mondjuk
-
Miért nem vagyok meglepve, hogy az iVerzió harmadával többe kerül?!
Ez is egy a sok ok közül, ami miatt valószínűleg soha nem lesz iDevice-om!
-
ctvagyok
őstag
Azért ennél nagyobb kapacitás is beleférhetne ekkora méretbe. Ezer meg ezer külső aksit lehetett kapni eddig is. Szal nem értem ez miért olyan nagy szám.
-
stamas80
tag
válasz
Depression #13 üzenetére
Hmm, az az 1000mAh tényleg arra lesz jó, hogy vész esetén belenyomj 20%-ot az akksiba, vagy kevesebbet.
És valamelyik vége a csatlakozónak lehetne flexibilis, mert így furán fog kinézni, ha adatkábelnek akarom majd használni.
Az ötlet nem rossz egyébként. -
Depression
veterán
"A világ legkisebb 1000 mAh-s energiaforrásával rendelkező eszközként is emlegetett újdonság"
Persze, hogy az, mert senki sem gyárt már ilyen kicsi kapacitással powerbankot. Tehát helyesen:
A világ legkisebb kapacitásával rendelkező újdonság.
-
RazorShark
csendes tag
Vissza lehet húzni a csatlakozót? Mert ez így kulcson hordva kb 20 másodperc alatt törne le
-
inthro
aktív tag
1000mAh azaz feltöltve is csak 950mAh plusz, ha tölteni szeretnénk az eszközünket elveszik további 200mAh, így kapunk egy 700-750mAh teljesítményű kütyüt, nem rossz az ötlet, de a PowerBank-ok energia felhasználását kellene inkább csökkenteni más eszköz töltésekor, mert sima USB kábelen töltve használnak fel 15-20%-ot, QI töltőnél pedig 25-30%-ot.
-
Robbertho
aktív tag
Adatkábel, akkumulátor, ?? Mi a harmadik funkció?
-
gerii
addikt
A terméknél csak a videó a gagyibb.
A lightning csatlakozó lesz az első ami letörik. Ha olyan "kicsi" a cucc akkor minek rá egy bazi nagy forgatható USB csatlakozó. Az ára is jó vicc. -
pusszycat
nagyúr
Hasonlók vannak tonnaszám csak nem lighting-osak is.
-
ricinus13
senior tag
Lehet hogy csak az én telefonomban van túl nagy akksi, de ez az 1000mAh nekem nagyon szerénynek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged