- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pereces
tag
elég fapados és vicces lett ez a poser-rel készült animáció
-
-
tocsa
senior tag
A beekelodesben segithet, hogy az ISP-knel el vannak helyezve black-box gepek. Feltetelezem, hogy azokkal kepesek a DNS feloldast megbutykolni, es a geped valoban azt hiszi, hogy a kedvenc Linux disztrod site-jarol frissitesz. Vagy Windows Update-rol. Szepen csinalhatnak egy "proxy" oldalt, ami tovabbit minden kerest az igazi oldalnak, kiveve pl a kernelt, ami eseteben a megpatkolt kernelt adja neked oda.
-
_Smooth
senior tag
Nem kell szörnyűlködni vagy meglepődni... csak haladnak a korral
(megfigyelés eddig is volt és továbbra is lesz... kérdés csak az, hogy milyen módon, milyen hatékonysággal)
... várjatok, valakik berúgták az ajtómat.... -
válasz
VaniliásRönk #39 üzenetére
Na most meg ettől lettem paranoiás!
-
-
Én eddig nem voltam paranoiás, de lassan átgondolom a dolgot.
-
-
HoaryFox
őstag
Bakker, ma frissítette magát a Flash Playerem oO akkor már engem is látnak?
-
morzsa
aktív tag
Mi ebben a meglepő? Teljes realitása van, hogy ami az internethez kapcsolódik, az kommunikálhat is. Akár az operációs rendszer tudta nélkül is. Csak úgy, mint a telefonok. A szolgáltatók úgyis behódolnak ha létezni akarnak. Innen csak egy lépés hogy valaki fel is akarja dolgozni az összegyűjtött információt. Újdonság legfeljebb az lehet, hogy mindez kiderül. Izé... karcolgatják a felszínt, etetik a népet.
Fontosabb lenne a génkezelt termékekkel foglalkozni, amiket szép csöndben engedélyeztek már Európában is a hülye amcsik után. Azzal, hogya Nestlé rá akarja tenni a kezét a vízre. Stb. ... ... -
jamez
senior tag
akkor ezentúl elég ha csak a skype-ba beírod mit szeretnél karácsonyra.
-
kpityu2
őstag
Ugyan ki az, aki nem engedélyezi pl. az ABEV frissítését?
-
Értem. 3rd party tárolók sem jönnek szóba?
pl. opera, vagy bármilyen dzsunka progi, ahol kevesebb az erőforrás ilyen védelemre?
Vagy ez minden disztrónál alapkövetelmény, és enélkül ne lehet tárolót üzemeltetni saját progi számára sem?
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem. Mostanában kezdek komolyabban elmélyülni a linux világban, eddig csak felhasználó voltam. -
-
danih
veterán
Tetszik az egyik kép alárírása is
:
Some countries - such as Pakistan, Nigeria, Hungary and Turkey - are of special concern because of troubling record on human rights issues and the rule of law. -
dajkopali
addikt
inkább az utóbbi: a hamis Firefox-frissítésnél írtunk is róla, hogy ezt a trükköt gyakran alkalmazzák, vagyis a malware egy megbízható program frissítésének álcázza magát, így jut be
(a Wikipedia szócikkében is ezt írják: The surveillance suite is installed after the target accepts installation of a fake update to commonly used software.[5] Code which will install the malware has also been detected in emails.[13] The software, which is designed to evade detection by anti-virus software, has versions which work on mobile phones of all major brands.[1]) -
A leírásban ez van:
- Supports most common Operating Systems (Windows,
Mac OSX and Linux)Vagyis vagy előre van telepítve a júzer gépére, vagy valami vírusterjesztésben megszokott trükkel veszi rá a felhasználót, hogy megbízzon benne, beírja a jelszót az UAC/root ellenőrzésnél.
Kivéve, ha mindhárom rendszerben (linux???) van beépített kiskapu a jelszóbekérés kikerülésére.
-
gebro
aktív tag
Csak azt tudnám, hogy kitől teljesít jobban.
-
gebro
aktív tag
Ez lesz a jövő. A nagytestvér mindenhol mindenkit megfigyel majd.
Vagy már figyel? -
Én azt firtatnám, mi szüksége erre a magyar kormánynak az eddigi eszközök mellett? Ezt a programot csak olyan országokban használják többnyire, ahol totalitárius rendszerek működnek...
-
freeapro
senior tag
És ez most mit jelent? Paksot védik, vagy Paksot támadják?
-
Narxis
nagyúr
Na legalább van amiben nem maradtunk le a világtól.
-
Ezek jutottak eszembe olvasás közben:
- Vajon milyen OS-eken fut?
- Hogy jut a gépre?
- Natív alkalmazásként vagy valami böngésző pluginként fut? -
Syl
nagyúr
Hehe, Command & Conquer-nek olvastam
-
törölt tag
Az az angol nyelvű idézet elég erős szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged