Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
nem akarok túl nagy szavakat használni, mert még a végén leepölfanbojoznak (aminek azért hát.. van alapja
), de szerintem simán rá lehet sütni, az AppStore a telefónia világát a poshadt állóvízből kicsit felrázó és megreformáló szoftver. Ilyen volt az iTunes is a zene világában. Boldog szülinapot, várjuk a következő nagy dobást 4-5 év múlva!!szerk: és nem beszélve arról, ami a leginkább tetszik az Apple kultúrájában, hogy egy csomó tehetséges embernek adnak életre szóló lehetőséget.. a legtöbbnek nem lett volna más lehetősége ilyen kiugrásra, ráadásul a 70(fejlesztő)-30(Apple) osztozkodási arány több, mint korrekt. sokmindenben nem szeretem az Apple-t, de elég más, sokszor emberközelibb üzleti látásmódjuk van, mint a többi nagy multinak..
-
geri|
aktív tag
és milyen jó magyar fejlesztések vannak. Nem azért mert csakahazai de tényleg!!!!
-
majom2
senior tag
egyik nagy kedvencem a virtuális térben
csak így tovább 
-
Csigger
őstag
egyszerűen nagyszerű! csak ennyit lehet mondani az App Store-ra! ugyanolyan könnyen kezelhető, mint az iPhone, ha van dombornyomott kártyád, meg elég cash-ed akkor minden van, mint a búcsúba!

-
plus44
veterán
Boldog szülinapot neki!

-
HyP3b0y
senior tag
Akkor született amikor én is, ez jelent vmit!!!

HÁt ezért van akkor iPhone-m

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de szerintem simán rá lehet sütni, az AppStore a telefónia világát a poshadt állóvízből kicsit felrázó és megreformáló szoftver. Ilyen volt az iTunes is a zene világában. Boldog szülinapot, várjuk a következő nagy dobást 4-5 év múlva!!