- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Annak ellenére, hogy copy, nekem tetszik a 10 render képe. Jövőre, ha minden jól megy, akkor cserélem a 7 Pro-t, most már lesz annyi előrelépés, hogy megérje.
-
Igazad van. De nem baj, mert a bemutatón majd hozzáteszik, hogy "amazing", "retina", meg hogy "30 százalékkal jobb" a design, és máris nem lesz lopás a lopás. Csak ahogy a szívszerelmed szokta.
Az előző széria undorítóan nézett ki, ez legalább mutat valahogy, ha nem is épp eredeti. A lényeg itt a szoftver és a nyers sebesség volt eddig is, remélhetőleg ebben nem lesz hiba ezúttal sem. A gloryhole-t mondjuk elfelejthetnék már végre, pláne bruttó 350 ezerért, ha már bruttó 250-ért is megoldották másképp anno.
Egyébiránt erre sem porcosodik még annyira, hogy cseréljem a 7 Prót. Sajnos.
-
parkr
őstag
válasz
GreenGoblin #14 üzenetére
-
joelke HU
őstag
Na ez a nord már kifejezetten tetszik nekem. Főleg, hogy még a jack is ráfért. Kíváncsi leszek az árra. Jó lenne, ha 120 körülire sikerülne belőni.
-
joey04
titán
az oszt igen. az egyik samu, a másik alma koppintás.
-
rajd
tag
"a két segédszenzor pedig a mélységélességért és a makrókért felel. Ultraszéles ezúttal nem lesz" Na végre! Már alig várom hogy csak egy dedikált makro kamera legyen a mobilon, de ha belegondolok, az igazi magában egy mélység érzékelő lenne és semmi más. Azonnal venném..
-
Felesbandi
senior tag
Oszinten szolva en nem banom, hogy ezt lemasoljak, legalabb most nem hulyeseget masolnak.
Ez a szogletes, sik kijelzos dizajn nagyon bejon nekem. Egyetlen dolog, ami mindig faj, hogy alul nagyobb a kava mint a tobbi oldalon. Lassan mar jobban zavar engem, mint a notch/kameralyuk.
-
ghiottone
nagyúr
A Nord tetszik, de a 10-est várom.
-
parkr
őstag
válasz
MikeWazowski #3 üzenetére
ráadásul eleve ronda is.
az N20 kamerái sokkal jobban néznek ki. -
Plug Life
senior tag
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
A sík keretre utaltam.
-
Plug Life
senior tag
Nevetséges, milyen hűen követik a kínaiak az Apple designváltásait 😂
-
MikeWazowski
veterán
Miért kell ennyire koppintani a Samu S21 szériát azzal a kameramegoldással ott hátul? Annyira gáz.
-
7Heads Drago
veterán
Tartok tőle eddig se a dizájnnal volt a gond. Sokkal inkább a méret, a kamera és szoftver volt probléma.
-
Felesbandi
senior tag
Tetszetos ez a Nord, de hianyolom a nemito csuszkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest