Új hozzászólás Aktív témák
-
M3Ny3'T
senior tag
DA2: nekem is fura volt, hogy az egéren gyakorlatilag a jobb gomb van (állandó) használatban, a kamera bill.-ről megy. Meg lehet szokni (nekem fél órába tellt és most már megvagyok vele), de szerintem a tűrhetetlen kategória, hogy nem használjuk szinte semmire az egeret.
-
Xaels
félisten
Én ezt másik topikban már leírtam, hogy a Bulletstormnak nem szabad úgy nekiesni mint egy COD Single-nek. Aki így tesz az tényleg nem fog belőle agyatlan hentelésen kívül semmit átérezni. Viszont, ha arra megy az ember, hogy minél több és látványosabb kivégzéssel haladjon előre úgy kicsit megnyúlik a játékidő és megnő az élvezeti faktora is a játéknak.
-
törölt tag
Volt alkalmam nekem is végigtolni (elkérni sem volt érdemes) és kerestem az annyira szajkózott eredetiséget benne de nem találtam. Volt egy öt órás főszál sablonos sztorival, cső játékmenettel (ami normális körülmények között nem zavarna, de pont ők parodizálták az ilyesmiért a CoD-okat, erre megcsinálják ugyanazt. Szégyen) és egy röhejesen csupasz multival. Annak kell örülni, hogy megdicsér ha seggen találsz valakit? Bagóért se kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged