Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
gagyilovag #120281 üzenetére
Size M,L. ? Fura.
-
Zeki
nagyúr
válasz
crazygamer75 #120058 üzenetére
banggood, aliexpress, joybuy
-
Zeki
nagyúr
válasz
2thletme2day #119964 üzenetére
Jó esetben nem, de voltak már átverések a dologban. Nézd meg az értékeléseit.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Yasuo #119449 üzenetére
Még nincs ilyenem, de itt olcsóbb az ugreen telefontartó.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ciccuka #118537 üzenetére
Köszi, munkapultot megvilágítani, mert a plafonon lévő lámpát árnyékoljuk.
A konyhapult felső szekrényei alá tenném, még takarásban is lenne.
Most a joybuy.com kínálatát nézegetem.
Ők mindent nyomkövetősen adnak fel. -
Zeki
nagyúr
Konyhába pult világításra melyik lehet jobb?
8W melegfehér
12W hidegfehér -
Zeki
nagyúr
A ceruzahegyező nem hiszem hogy jobb az itthoni ICO Süninél.
Árban meg ott van. -
Zeki
nagyúr
Xiaomi ROIDMI 3S
13.25 USD ingyen postával a fehér. -
Zeki
nagyúr
micro usb-c kábel van most valahol akcióban?
Anno rendeltem a joybuyról, de a postás cseszte elhozni (de legalább el sem lopta), és visszament.
Most még reklamálok náluk, de elég süket fülekre talál így 1 hónap után is. Majd a paypalon is nyitok egy vitát rájuk. -
Zeki
nagyúr
"Lego" City rendőrállomást keresek a fiamnak, a lehető legolcsóbban. De azért még jó legyen.
-
Zeki
nagyúr
válasz
elszabi #116169 üzenetére
A Yeelight!
Nekünk is ez van, kuponnal 24 USD alatt volt. Nagy, masszív, fényerő, színhőmérséklet több lépcsőben állathatóak, akkuról is megy.
Állítható hogy milyen magasról világítson.
Bestbuy volt! -
Zeki
nagyúr
válasz
Sanchez638 #114956 üzenetére
Ha nem cég vagy leszerződve, akkor kurvadrága. De magad is megnézheted a weboldalukat. Nem mindegy melyik országba mekkora csomag. Magánszemélynek néha posta, talán dpd.
-
Zeki
nagyúr
válasz
andrisbandi #114878 üzenetére
Köszi!
-
Zeki
nagyúr
Dedurvánolcsó! Még 2 órán át!
-
Zeki
nagyúr
Erre van valakinek kuponja?
Yeelight USB Powered Small Night Light - WARM WHITE LIGHTTaláltam, nem szóltam!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Donki Hóte #113335 üzenetére
Az asszony beintett a dologra, hogy az mégsem kell. Majd másmilyen később.
-
Zeki
nagyúr
Megnyertem egy licitet az ebayen, de a cucc mégsem kell. Így kifizetni sem akarom. Mi a teendő?
Akiét megnyertem, azt írta, én tudom törölni a vásárlást. -
Zeki
nagyúr
Köszönöm a január eleji kupont (már nem tudom kinek, de 23.48USD-ért bestbuy), ma megjött a Xiaomi Yeelight akkus asztali lámpa.
Brutál minőségi, és korrekt a mérete is.
Kis videó
Állítható a hideg-meleg fehér is, meg a fényerősség is. Fehér kábelt adtak hozzá, azt nem bontottam ki. -
Zeki
nagyúr
válasz
Black&White #112888 üzenetére
Nem rossz.
Ehhez képest emag decemberi akciózások:
Dettol érintés nélküli kézmosó készülék + Hidratáló uborkás felfrissülés utántöltővel 250 ml + 5 db Vanília varázs utántöltő 250 ml
4290Ft
Posta ingyen. -
Zeki
nagyúr
Hello!
Jól emlékszem, hogy ha a telefon kamerájával nézve az égő (led/energiatakérkos) vibrál, akkor az nem jó?
-
Zeki
nagyúr
Megjött ez a Brelong akciós éjjeli lámpa 1 amperes töltéssel, de ennek is hülye fehér fénye van.
Kár hogy a xiaomi mozgásérzékelősökből nincs konnektorba dugós állandó, mert annak normálsi sárgás fénye van.
Viszont csomagoltak hozzá univerzális konnektor adaptert is, nem tudom minek, mert EU dugós. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Lenovo tablet kábelt kell venni, az jól bírja.
De van amikor a joybuyon vannak 0.99 USD-ért Orico kábelek. Azok is tűrhetőek. -
Zeki
nagyúr
Az a baj, hogy nem akkus.
Ez árban most jó, és a Midea az márkás.
Csak fizetést kellene kapni... -
Zeki
nagyúr
válasz
crazygamer75 #109107 üzenetére
Köszi, de nekem nem diszkófényes zenegép kell, mert akkor egyből hármat is vehetnék a 3 gyerekemnek, csak a nagyobbiknak egy jó olvasólámpa, ami akkus.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
A lányomnak keresek jófajta, akkus, asztali olvasólámpát. Leckeírásokhoz.
Ezeket találtam.
Mi Yeelight
MI Xiaomi COOWOO U1
MI Energy-saving desktop LED lamp YeelightEzek közül melyik a jó? Van valahol ezekre kupon?
Vagy van jobb is? -
Zeki
nagyúr
válasz
grizlisandor #108879 üzenetére
Sanszos az ugrás. Meg fenyegetés, hogy mennyi büntit fizess... írd vissza, hogy nem is tudsz ilyen rendelésről, közöd sincs a csomaghoz, meg kapják be.
-
Zeki
nagyúr
TV-re köthető vezeték nélküli fejhallgatóra hogy kell keresni? Melyik az ajánlott?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Dluinet #108720 üzenetére
Elnézést kérek hogy folytatom...
amcsi rokon mondta, a jutúbon van valami videó, hogy fagyállóval kened át a szélvédőt, meg utána valami párásodás gátlóval. És akkor nem lesz reggelre jeges a verda.
Mondjuk így hirtelen rákeresve, mindenféle egyéb "trükköt" találtam... -
Zeki
nagyúr
válasz
Breki #108185 üzenetére
Ilyen fajta öve volt már valakinek?
Bejövős hogy sűrű a fokozat állítása. -
Zeki
nagyúr
Nekem esetleges áramszünet esetére kellene olyan szobát kompletten bevilágító lámpa. Mondjuk kemping lámpa?
-
Zeki
nagyúr
válasz
agroman #107740 üzenetére
Mintha bármilyen Karácsony azon múlna, hogy a neten ki mit kíván.
Nálunk 3 gyerekkel: volt már verekedés, sírás, ordítozás, megint sírás, mert a mamáék nem hozták el a legot, és azt holnap kapja csak meg, a nálunk dolgozó diákok ügyeit intéztem facebookon este 8-kor (Szenteste), ma melózok, és megint kaptam a nyakamba a nálunk melózó diákok gondjait. Ja, ma nem a fiam sírt, hanem a kisebbik lányom, mert a fiam kötözködött vele.
Szóval nálunk a Karácsony olyan messze van a békés/boldog/meghittől, hogy totál mindegy ki mit kíván a másiknak.... az élet mást dob.
-
Zeki
nagyúr
A fiam Karácsonyra kapott Mr Bean macija már szétrepedt.
Olcsó volt, de legalább szar is. Meg túl nagyra tömték a hasát a kínaiak. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
w.miki #105403 üzenetére
Eddigi tapasztalatom szerint a kínai gyerekek nagyothallóak lehetnek, vagy a világ gyerekeit nézik annak, mert a legegyszerűbb zenélős kacatjuk is rohadt hangos.
Egy Fisher Price játék már legalább 2 fokozaton állítható hangerejű. És nagyságrendekkel tartósabb.
Ezt 3 gyerekkel a hátam mögött jól kitapasztaltam.
Kínai kacat 1-3 hónap, Fisher Price játék meg kibírt 3 gyereket, sok év különbséggel. -
Zeki
nagyúr
Olcsón téli gyerekruhákat honnan lehet venni? Overál érdekelne legfőképp.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tlala #104499 üzenetére
Ezek a hülye kínaiak fordítva méreteznek... a nagynak látszó lámpa kicsi, a kicsinek látszó LED égő meg olyan nagy, hogy nem fért be a búra alá.
Én jobban hiszek annak, amit magam látok a maga valójában, így az sem érdekel ha többe kerül.
Kacatnak nem veszek semmit. Van 3 gyerek egy vagon játékkal... -
Zeki
nagyúr
válasz
Beni2360 #104355 üzenetére
3db ilyen lámpát rendeltem a Gearbestről, kuponnal. 3 különböző időpontban. A legutoljára megkapottban voltak elemek.
Lehet még olyat teóriázni, hogy kint nem kell elem, de az EU-ban úgy szokás, hogy ami elemes, azt hozzá is csomagolják, vagy hogy mégis kilopták kint, mielőtt becsomagolták.
Mindegy. Öröm, ha benne van. -
Zeki
nagyúr
válasz
promagus00 #103642 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest