- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Ez alapján szerintem is.[link]
De bízom benne, hogy mindkettő benne lesz, ha már erre 10 évet kell várni, önmagában High Rock meg kisebb, mint Skyrim vagy Cyrodiil.
DLC-ben meg lehetne egy észak-Alinor is. (Summerset)
Thalmor történettel. Ebbe a lore-ba pokolian sok tartalom van. Szerk: link javítva. -
Interceptor
addikt
Nem lenne semmi gond ha normális érveket vonultatnál fel és nem csak egódat lobogtatnád itt. Miért lehetetlen a mostani genre kiadni a 6. részt? Miért olyan lehetetlen egy motort írnia a bethesdának(amit már 2013 óta fejlesztenek de pszt), hogy fusson több magon a játék? Ha megtudod ezt ész érvekkel magyarázni akkor azt mondom oké.
(#129) cyberkind : nem mindenki úgy van bekötve mint te vagy én. Ellenben én is örültem nagyon, hogy valamit hallani újra a játékról. Kell ez.
(#126) Mister_X : te legalább használod a fejed.
-
Interceptor
addikt
Jó akkor minek kezdesz bele valamibe, ha nem fejezed be? Nem tudsz érvelni azért menekülsz el. Semmi épp kéz láb magyarázattal nem tudtál szolgálni, csak menőzni, hogy te mekkora szakember vagy és így nyilván csakis igazad lehet.
(#125) cyberkind: Nagyon jól tudom, hogy már évek óta fejlesztik, már 2016-os interjúban elhintették, hogy igen készül. Engem sem ért meglepetésként az idei bejelentés, de valahol meg kellett lépniük, mert pszichológia. Embereknek kellett a biztos megerősítés. Amúgy nem kéne mindenkit egy kalap alá venned, én személy szerint ki tudom várni a megjelenésig.
-
Interceptor
addikt
Először is nem vagyok a cimbid, de főleg nem a barátod. Fizikai magokról van szó első körben, de azt állítot, hogy logikai mag nem való játékra valóban?
Akkor miért számít mondjuk egy battlefield 4 multinál az i7, miért fut vele jobban a játék mint egy i5-ön ugyanazzal a vga-val? A játék az nem szoftver szerinted ? Az mi a búbánat akkor? A skyrim és a fallout 4 alatt futó engine-nek is az volt a baja, hogy elavult volt, ráadásul 2 magot használtak összesen.
(#121) cyberkind : Azt írtad, hogy trollkodásból adták kia teasert. Emlékeztetnélek, erre írtam, hogy nem trollkodásból hanem a játékosok fellelkesítése volt a cél, te meg folyamatosan mellébeszéltél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged