- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
Gyilkos.
-
Ren Hoek
veterán
Nah ez brutál hentelés
5*
Kár hogy nem pc
majd egyszer kölcsönkérek egy xkoxot
-
heihachi
addikt
válasz
gyáliSanyi #12 üzenetére
Én gyűlöltem a GOW2 multiját, mert állandóan "leláncfűrészeztek"
Úgyhogy én vagyok az üdítő kivétel, aki végigtolta kétszer a singlet, aztán még egyszer coopban, viszont 8 óránál nem nyomtam vele több multit. Volt valami olyan, hogy hullámokban jött az ellen és életben kellett maradni, na az kurva jó lett volna, csak sose volt rá elég ember.
Jó nyilván ez nem a GOW hibája, hanem az én balfaszságom, azt vágom. -
ramos23
csendes tag
Végre sikerült leszoknom a gowról és akk jön 1 ilyen videó...nem fogok tudni aludni
.
A legrosszabb benne, h csak áprilisba jön ki -
P00By
nagyúr
Jó móka lehet
-
Def26
félisten
válasz
gyáliSanyi #12 üzenetére
mijaza multy?
-
gyáliSanyi
őstag
Na igen ebben igazad van. És itt jön be, hogy a Microsoft stratégiája jónak bizonyult, mert 20-30 ezret máris ott hagynak a játékosok a 2. és majd talán a 3. részért. Aki meg a multy-ért van oda az meg nem fogja eladogatni se a konzolt- se a játékot. GOW-ban szerintem a multy amiért inkább megveszik, nem a 6-7 óra játékért.
-
gyáliSanyi
őstag
Én csak reménykedem, hogy kijön PC-re is, úgy mint az első rész is, ha lecseng az Xbox-os eladás. Abban meg meg igazad van, hogy az Microsoftnak érdekében áll, hogy ne jelenjen meg (legalább is egy időben), mert valljuk be, hogy a GOW miatt is lett sikeres az Xbox és, ha ez a játék nem lenne akkor kevesebben vennének Xboxot, amit állítólag így is "veszteségesen" árulnak, így muszáj beleépíteni a játékok árába az elveszett hasznot.
-
Def26
félisten
válasz
gyáliSanyi #8 üzenetére
A legnagyobb tisztelettel mondom ilyenkor, hogy 40-50k -ért már kapsz egy xboxot (ennyi kb. egy normálisabb vga is) végigjátszod a játékod majd eladod a gépet. Valszeg buksz valamennyit rajta, de legalább az "érzés" örök lesz, hogy kijátszottad ezt a fasza játékot.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #8 üzenetére
Nem fog hidd el... Sokat fizet a Microsot azért h ne jelenjen meg.
-
gyáliSanyi
őstag
Nagyon komoly, pár hete még csak egy trailert láthattunk ma meg már megvan a gameplay is. Úgy látszik nem sietik el a dolgot. Remélem azért egyszer PC-re is kijön.
-
Ryuu
tag
Na ez a király cucc. Az biztos, hogy ki nem hagyom ezt a játékmódot. Csak a megjelenés van még messze.
-
scyllafren
senior tag
Ticker: ... ... ... BOOM!
Egyébként csak én hallom, hogy azt is mondogatják benne, hogy "Tűz!"?
-
zcool
aktív tag
Nagyon kemény!
-
GoW3-at akarok.
-
ViTaZi
aktív tag
Hát ez nagyon jó! Kell ez a game!
-
nofi
addikt
Na ez a durva, nem a csajszi partner!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged