- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Gondolom, lesz olyan bundle is. Meg géppel együtt adott is.
-
dezz
nagyúr
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Ha fizetsz a Navigationért (vagy hogy hívják), akkor nem lesz "tákos". Ez csak egy lehetőség, ha valaki sajnálja rá a pénzt, mert pl. csak néha használja.
-
Sirandrish
legenda
Hát hogyismondjam...nem!
szerk: én nem vagyok egyik konzol ellensége sem...mindre van olyan játék ami nekem tetszik..és sose lehet tudni melyiket veszem meg ha esetleg úgy tartja kedvem (főleg most hogy elég nagyot estek az árak) de azért ha már kifizetek valamit akkor ne kelljen már beérnem az ilyen és ehhez hasonló "tákos" megoldásokkal..
-
dezz
nagyúr
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Neked nem mindegy...?
-
Sirandrish
legenda
hát azért a Joyt oldalrafordítva azt markolászni minden csak nem kényelmes..nemhinném hogy ezzel a módszerrel neki lehetne ülni komolyabban játszani..
-
gybazsi
senior tag
Azért így 1 kicsit kényelmetlen lehet. De mindenesetre jól jöhet, ha valaki nem akar a másik kontrollerre is költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged