Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Új kérdés, mitől sistereghet a hangszórója vagy a mikrofonja? Ez hardver vagy szoftver hiba? Gondolom, garanciálisan javítható.
-
-
rumos14
nagyúr
na ez kicsit szűk határidő volt, de engedelmeddel azért válaszolok.
- Windows Mobile néha bizony belassul. felbontást nem lehet csökkenteni. memóriát felszabadítani futó alkalmazások bezárásával lehet. sajnos ebben az E-Ten-ben elég kevés a memória.
- fülest be kell dugni, hogy szóljon is.
- igen, kell egy navigációs program.
- soft resetnél nem (ez olyan, mint amikor újraindítod a számgépet), hard reset-nél igen (ez olyan, mintha újrainstallálnád az egész Windows-t)
- nem tartom valószínűnek, hogy az E-Ten kiad frissítést.
- emiatt nem aggódnék. -
Ezen kérdésekre kellene nekem még az este folyamán válasz.
"- A szoftver olykor lassú rajta. Van valamilyen lehetőség a felbontást csökkenteni v vmi memóriát felszabadítani, hogy gyorsabb legyen? A görgetésnél legtöbbször leáll.
- Az fm rádió nem szól, csak kijelzi hogy működik.
- A GPS használatához le kell töltenem a netről hozzá a programot? mert csak halványan látszik a menüben a GPS lehetősége.
- reset esetén a tárolt fájlok is elvesznek?
- hogy lehet frissíteni Windows Mobile 6.5-re, ami lehetőleg magyar is?
- rátölteni az aksira nem ajánlatos, mert rövidíti az aksi élettartamát?"Valaki tudna segíteni?
-
Remittenda
aktív tag
kicsit el vagyok kenődve. Régen azért szerettem a PDA-kat mert a telefonokkal szemben egységes csatlakozókat tudtak gyártani hozzájuk. Adott esetben ez egy mini usb + 3.5 mm jack dugó kombót jelentett. Ma meg....

-
Bocha
HÁZIGAZDA
#5: Lehet, utána fogok járni. Elég logikusnak tűnik, amit írsz, és valóban, így borul az állításom.
#8: Én sem értelek.

#10: Mindegyik Pocket PC ilyen kevés ideig bírja.
#11: Ezen mi is sokat gondolkodtunk. Nem, maga a kijelző szerintem sem fogyaszt sokkal többet, mert ugye a legjobban a háttérvilágítás terheli meg az akkut, viszont szerintem - ha kisebb mértékben is, de - a pixelszám is befolyásolja a fogyasztást, ami mellé jön a processzor.
#14: Igen, tudom, a képeket elnézve én sem vagyok elájulva tőle. De hidd el nekem, kézben tartva nagyon durva, elképesztően minőségi benyomást keltő cucc, az anyaghasználat pedig szintén elsőosztályú, csak sajnos a fotók ezt nem adják vissza.
-
Jhonny06
veterán
Nyilván mindenkinek más az ízlése, de ez szvsz egyáltalán nem szép. Ilyen cím hallatán tényleg valami nagy durranást vár az ember, de ebben abszolút nincs semmi különös.
-
RandomGosu
senior tag
Szép csak kicsit drága tudásához képest, szerintem.
-
Yaye
őstag
A nagyobb fölbontású kijelző miért fogyasztana többet? Az oké, hogy a procit jobban terheli, és az valóban többet eszik, de maga a panel miért fogyasztana többet? A háttérvilágítás ugyanannyi, az LCD maga pedig alig fogyaszt, nem? Kérdezem. Javítson ki vki ha hülyeséget mondok.
-
Noddy
senior tag
Minden PDA ilyen kevés ideig bírja akkuról vagy csak a gloffish-ek? Lehet ezekhez olyan akkut kapni amivel egy hétig is bínák?
-
válasz
James Bond™
üzenetére
Miért? Ez a teszt nem magyar?

Esetleg nem arra gondolsz, hogy a gépen volt magyar nyelv?
Más.
A 64 megabájt RAM szerintem nem kevés, az már inkább gond, hogy a szabad memória mérete mindössze 18 MB. -
James Bond™
tag
Nem olvastam el a cikket, de szerintem a cím nagyon szubjektív. Nem csúnya, de nem is egy szépség ez a PDA. Régebben már olvastam róla tesztet, ráadásul Magyarul.
-
glutamin
őstag
Ebben az árkatógirában ez a fényképező nagyon idejétmúlt. AF nélkül nem lehet szöveges doksikat olvashatóan fényképezni. Mápedig ez szerintem nagyon hasznos funkciój aezeknek akis kézi kütyüknek. valamint a VGA kijelzőn még szépen meg is jelenhetnének. Ez a készülék egy jól összehangolt valami, csak az árát kellene helyretenni.
-
Rosszul tudom, hogy a 64MB SD a Samsung chipset limitje? Mert akkor nem igaz az a mondat, hogy olcsón lehetne fejleszteni ezen.
-
BossBoss
őstag
Nem nagyon hoznak lázba ezek a gépek. Nem nekem való. Szerintem ronda!
-
piggy2
tag
Hát a képeken tényleg nem jön át hogy szép, mert szvsz ritka ronda a festése az előlapnak.
-
Sebhelyes
senior tag
Ha ez a Rolls-Royce, milyen lehet a többi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm!