- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
Most már láthatod. Az én logoutomon volt eddig, de mivel én már kiszálltam mint Tg. a merevlemezes topikból erre a logout bejegyzésre fog átkerülni minden adat, a link is a Téma tudnivalókban..
Volt egy időszak mikor zárolva volt az adatbázis, ezért itt fent a nagy hdd-s képre kattintva átdob egy 2016-os archive oldalra bónuszba. A merevlemezes topikban a téma tudnivalókban 2 link is van, egy ide vezet a logoutra mint archive, egy pedig a megint megnyitott aktív adatbázisra ami frissül is.
Ahogy nézem a web.archive is frissült ami nagyon jó, most már nem 2016-os az utolsó mentett adat, hanem 2018.03.19..Dzsekó
Majd lehet frissíteni kell a logoutot is, bekerült az adatbázisba az ExcelStor is, de innen ez már a tiéd. Mondjuk ha nem teszed be se zavar sok vizet. Viszont bekerült az új hdd-k közül jó pár példány, na ez az örömhír
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat külföldön
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest