- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Tasker
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
panis
csendes tag
válasz
Jetteroh #953 üzenetére
Igen töröltem mindent. Sőt a regisztrációs adatbázisból mindent, amiben szerepelt az Astrometa, azt is kitöröltem. Uninstalláltam az összes TV néző programot is, hogy azokban se maradjon vissza semmi. Természetesen közben nyolcvanszor újraindítottam a gépet is.
Készítettem pár képet a legjobb eredményekről, amit elértem. Ezek alapján talán gyengének is nevezhetném a bejövő jelet, de az osztó előtt is ugyanilyen volt, azonkívül a TV-nek, meg régebben a Terratec kártyának is elegendő volt a szint. A képeken látszik is, hogy kb. 70% körül van, csak a Quality 0%. Az is látszik a képen, hogy DVB-C-nek ismeri fel a gép.
Nincs több ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest