- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
Hát akkor ez is csak egy felvetett folytatás marad.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine #22 üzenetére
Ismerem a Duke Nukem-et de ezt miért várják ennyire azt se tudom, mióta készül? azt mondom hogy vár az ember 1-2 évet de ha azután is 0 hír a játékról... elrepült felette az idő és senkit nem fog érdekelni. Mondjuk hogy lehet olyat várni amiről pontos dátum nincs is és arról se hogy készül. Nagy játék volt akkoriban most már nem lenne akkora név és játék belőle. Egy egyszeri fps-nek anno nagyon jó volt de ilyennek felesleges 2. részt csinálni, ez nem az a játék, pláne ha nem is készül, az hogy évente felreppen egy két kép róla az ugye semmit nem jelent, mert gondolom már 5 éve is volt róla kép. Őszintén ki a rákot érdekel már ez a játék, szerintem mindenki beleaszarik, a fiatalabb generáció azt se tudja mi az a Duke Nukem, márpedig ők a célközösség a játékkészítők szemében. Ez már egy csak egy kitalált dolog lesz ami sose valósul meg. Ha nagyon megakarták volna csinálni akkor biztos lett volna rá idejük, igaz gőzöm sincs mikor jelntették be először de sejtem hogy már egy jó ideje történhetett.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Sirandrish #18 üzenetére
Miért valaki ezt várja én azt se tudom mi ez mióta készül de soha nem is érdekelt, kijön nem jön ki tök mind1 mai szemmel és játék ismerettel nemhiszem hogy épp játék lenne ebből csak valami buta fps.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged