Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Grodd #21 üzenetére

akár a családomat nézem, akár azokat a kollégáimat, akik még nálam is vidékibbek, mindenki szerteszéjjel hagyja a kocsiban a cuccait. a műszerész kolléga ignise tetőig van rakva alkatrésszel meg szerelési anyaggal, kulcs-csomók beszórva az ülésre, szélvédő végigpakolva telefon + navi töltővel és tartóval. mindig is így éltek.

én egyszer hagytam fent kezdő kiscserkész koromban az autón a gyári dísztárcsát meg az antennát pesti lakótelepen, reggelre hűlt a helye. 35k-ból meg is tudtam venni az utánpótlást... antennát, márkajelet debreceni lakótelepi parkolóban álló autóról is szedtek már le. haver notebookját pakolták már ki a csomagtartóból, mert amikor megállt hosszabb időre, berakta hátra.

engem mindig idiótának néznek, amikor már beszálláskor úgy intézem, hogy amit majd nem fogok elvinni magammal, azt berakom a csomagtartóba, hogy ne kelljen idegen szemek előtt kinyitni a hátulját. és természetesen az utastér teljesen üres, se parkoló órába való aprópénz, se egy üveg ásványvíz, semmi nincs benne, nyilván navi tartókar sem, mert ha azt otthagyod, keresni kezdik a navit is. antennát lecsavarom, felnit olyat vettem, amihez nem lehet dísztárcsát rakni.

szóval az, hogy melyik város mennyire biztonságos, relatív.

• bambano

titán

válasz dabadab #15 üzenetére

"Valójában Budapest közbiztonsága meglehetősen jónak számít.": minden relatív... jónak számít, mihez képest?

a cuccra mondjuk lenne ötletem: kívül erős műanyag doboz, aminek a vétlen rongálásokat kellene kibírnia, a szándékosat nem, belül vaskazetta, 50 kV-os sokkolóval összekötve. kamera, hangszóró, mikrofon, felszólítás emberi hangon, bugi.

Új hozzászólás Aktív témák