- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
Szerintem itt be van nézve valami, ez egy a HTC által készített készülék a Verizon részére és pont.
Nem önálló HTC típus ergo én mindennek nevezném csak HTC "csúcsmodellnek" nem.
Ez egy szolgáltató által "rendelt" modell.. ők megmondták mi kell a HTC legyártotta és kb szerintem ennyi a történet.
Ha annyira HTC "csúcsmodell" lenne talán lenne róla infó a hivatalos HTC oldalon is. Valami promó is menne róla de nemigazán láttam semmit szóval én nem tekintem önálló HTC modellnek a készüléket.ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
bok92
addikt
Akksi teszt...[link]
Hát végülis annyira nem rossz... -
jjeahh
nagyúr
amúgy nem csak verge írja a sense lagot...
pl pocketnow:
While it’s still possible to force the device to lag by quickly swiping through pages of widgets or loading a demanding webpage, day-to-day operation is as smooth as we’ve seen on an HTC device. It doesn’t quite reach the instant responsiveness of Samsung’s TouchWiz Nature UX or naked Android Jelly Bean, but it will serve most users well.a phonearena szerint élő háttereknél ha swipeolsz akad, because of the POWER HUNGRY HTC Sense.
ez azért 2012-ben elég kínos, egy csúcsmobilnál...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Stanley-B. #92 üzenetére
Ok,akkor ez megint szubjektív...annyit leszögeznék, hogy szerintem a note 2 nagyon randa, sosem vennék olyat...csak azért védem, mivel horrordrága, legalább felhasználói élményben nem kell kompromisszumot köt öd...600ppi...kíváncsi lennék, a valóságban észlelnél-e 600, és 350ppi között külömbséget...az akksi...hát kinek mi...én az sgs-be is nagyobbat tettem, mivel sokat utazom, ha helyhozzáférést, 3g-t, stb kikapcsolom, így simán elérhető maradok 2-3 napig...a motionwiz szerintem már lagmentes, ráadásul az android-al egy ütemben fejlődik, nem úgy mint az amúgy számomra is sokkal tetszetősebb sense, amiből legutoljára asszem az ics idejében adtak ki új verziót...így nem csoda, ha inkább kivesz funkciókat jb-böl, mint hozzaad, és lagol...mint írtam, nem tetszik a note, szóval az ne legyen, hogy samu fan vagyok...jövő év elején tervezek vásárolni egy nexus 4-et...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Stanley-B.
őstag
legalábbis szerinted, szerintem meg nincs miről beszélni amíg 600ppi-t nem érjük el, de haladunk.
Videók alapján nem láttam semmi gondot a teljesítménnyel.
az SD slot számomra előny hogy nincs. Szeretem a minél sallangmentesebb tárgyakat, és csak az unibody jöhet szóba nálam, ez meg kizárja azt. 16GB egyébként mindenkinek elég kell, hogy legyen. A komplett zenegyűjteményt nem fontos tárolni a telefonon, se a fullHD videókat az eseményekről.Az akkumulátorhoz meg annyit, hogy aki használja, annak 1 nap mindenképpen, mert abban egyetérthetünk, hogy 1 nap üzemidő az pontosan egyenlő azzal, mintha 1 napot és + 4-5 órát bírna.
Én nem látom, hogy hol lenne az a sok hely ahol ezt írják. Ez meg erősen szubjektív vélemény: Sense 4+ buries much of what is good in Android 4.1
én ugyanezt tudnám elmondani a motionwiz nevű förmedvényről.Nem csak ennyi a különbség, a samsung mindig is hugy műanyagot használt, ráadásul nem is unibody, kézben teljesne más egy HTC és egy samsung telefon. Ezt érezni lehet, ha nem érzed, akkor nem tudom elmagyarázni.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Stanley-B. #88 üzenetére
ilyen felbontással ekkora területen már inkább az akksi/teljesítmény rovására megy, mint hasznodra lenne...
más...amiben nagyobb külömbség van:
galaxy note II:
MEMORY Card slot microSD, up to 64 GB
Internal 16/32/64 GB storage
BATTERY Standard battery, Li-Ion 3100 mAh
droid DNA:
MEMORY Card slot No
Internal 16 GB (11 GB user available) storage
BATTERY Standard battery, Li-Ion 2020 mAha többi hardverelem kb egyenlő felhasználói élményt ad...
ui: ahol tesztelték, sok helyen kb ezt írják:
-Occasional performance hiccups
-Sense 4+ buries much of what is good in Android 4.1anyaghasználat...hát én nem fogok a dna mellett dönteni, csak mert nem fényes műanyag, hanem matt...
vagyis, ha htc rajongó lennék is, inkább az one x-et választanám...
[ Szerkesztve ]
-
[link] 40mp környékén a hátlapot mikor mutatja ott villog balra egy LED?! Mi a...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jjeahh
nagyúr
válasz Stanley-B. #86 üzenetére
a hátlap anyagminőségét leszámítva miért?
-
jjeahh
nagyúr
amíg a boltba rohannátok... azért nem olyan tökéletes...galaxy noteII 8.5 pontot kapott
-
A Verizon 4G-s Android-os telefonjait függetlenül a gyártótól mind Droid néven adják ki. A Vörös "szem" logó is a szolgáltatóhoz tartozik, ezek amolyan szolgáltatói telefonok mint nálunk a Telenor One Touch pl.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jjeahh
nagyúr
válasz monti0222w #79 üzenetére
Öö izé...figyeljétek meg...a dna dobozán a droid lógó ugyanaz mint a motorolákon lenni szokott...és ez a vörös robotszem...mi ez? Mert én nem értem...ez motomobil htc logóval? Netán összedolgoznak? Vagy koppintás?
-
Sajnos a max elérhető egyelőre csak a 16gb-os lesz, és nem bővíthető...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
falijja
őstag
válasz monti0222w #79 üzenetére
Hát ja... nem is azért linkeltem mert egyformák....
-
falijja
őstag
Ezt érdemes megnézni [link] No comment..-
-
Kirtam
tag
Őszintén megmondom, Note 2-t szeretnék épp azt várom, hogy megjelenjen a trémobilnál és már megyek is érte. Azonban ez valami !gyönyőrű!, külsőre sokkal szebb, mint a Note. Azon gondolkozom, hogy megvárok egy mobilarénás tesztet.
Jó lenne tudni, hogy mikor lehet az európai verzióra számítani.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dr.Anonymus #64 üzenetére
a saját htc-m egy évesen, kímélve haldoklik...és nem divat fikázni, általában egyedül én fikázom, itt a fórumon is...
haldokló vállalatokban tényleg nem bízom, mert ez meglátszik a minőségen is...ahogy már írtam a saját htc-m múlik ki, a haverom is panaszkodik + a komáromi nokia gyárban lehúztam 5 évet, pont a válságos időkben, az első év brutáljó volt, aztán kezdtünk szívózni, spórolni, egyre jobban lerobbant a gyár, inkább nem részletezem, az utolsó évektől már hidegrázást kapok...(a nokiák sem olyanok már mint régen, lassan egy elégedett nokiás ismerősöm sincs)...gondolom valami ilyesmi folyhat a htc gyárakban is...
meg tényleg unalmas ez a számháború...csak ülnek a babérokon, oszt semmi innováció...
a samunak van ennél jobb... note 2... van sd foglalat, 16 / 32 / 64 GB tárhely, 3100 mAh akksi, S Pen stylus...egyedül a kijelző felbontása ami elmarad, ami úgyis mindegy, sztem fontosabb, hogy kontrasztban fogyasztásban veri a dna-t...
-
rjg
őstag
válasz Dr.Anonymus #64 üzenetére
Az a baj, hogy ezt az oroszlánt nem lelőtték, hanem hülye volt és antilop helyett zsiráfra, orrszarvúra meg elefántra akart vadászni. Az nem sikerült neki és most az éhhalál szélén van.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Dr.Anonymus
addikt
az amerikaiban,de a japánban van, és az európaiban is valszeg lesz
az amcsi verzió azért kapott csak 16 gigát mert az amazon ezért fizet -
Akos1994
aktív tag
Bízok benne,hogy az EU-s változat bővíthető lesz microsd-vel... És ez úgy néz ki meg is menti a HTC-t.
Vagy majd könnyebben felismerhetők lesznek a "hardcore" júzerek,akik a telefonból fityegő OTG kábel+kis kártyaolvasó kombóval rohangálnak.. -
spawn21
veterán
-
szentespeter
tag
Ha van benne MicroSD, akkor szuper, musthave.
/Sony Xperia Z/ PÜ-re illik válaszolni...
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szép nagyon! Kéne!
HTC!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
tipuka
addikt
de szép ez az új HTC remélem brutálisan fog szólni a zenei része
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dr.Anonymus #61 üzenetére
oppo, kb annyira noname mint meizu, vagy xiaomi...
6,9 milliméter vékony aluminium ház, 12 megapixeles Sony szenzoros kamera, 2500 mAh, 32 GB tárhely nem épp gagyi, pontosan ezek azok a dolgok amik a dna-ban is elférnének, ha már ez a csúcsmodell...
amúgy hova lettek a sense-s innovációk? mostanában nincs túl sok újdonság sense téren, pedig szívesen elnéznék valami új, szép, még optimalizáltabb felületet, elvégre ebben volt jobb mindíg a htc a riválisoknál...
[ Szerkesztve ]
-
leslie_smith
aktív tag
Szép,csak sajnos nagy. (Nekem)
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
Dr.Anonymus
addikt
-
blade zte
őstag
válasz Dr.Anonymus #58 üzenetére
Azt viszont nem tudni, miért 8mp-es a kamerája. Meg miért ilyen kevés az akksi. Könyörgöm a kínai oppo find 5-nek 2500mah-ja van, és 12mp-es a kamerája. És a memóriája is 32gb
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
r4z
nagyúr
válasz Stanley-B. #56 üzenetére
Szerencsére nem bővíthető? Én elférek a One X 32GB-ján is röhögve, de egy feature hiánya nem előny. 16GB-nál meg főleg.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz BenceShearer #55 üzenetére
ez nem a htc hibája
ez szolgáltatói nyomás
a verizon meg a többi szolgáltató, beleértve egyébként magát a google-t is (lásd 8gigás nexus 4 kiadása..:S) azért nyomatják a kis belső tárhelyű telefonokat, hogy ne az legyen hogy torrentezel és felpakolod a filmeket zenéket, hanem az ő online film/zene kölcsönzőiket, meg egyéb felhő alapú szarjaikat használd
ez az ára annak hogy a verizon nyílván költ a telefon reklámozására amerikában , amire a htc-nek nem lenne kerete, viszont akkor ők beleszólnak a specbe...ha megnézed, hogy a japánba szánt variánsban van sd kártya, akkor jössz rá hogy ez mennyire így van...
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Stanley-B.
őstag
Legjobb mindenben, mint az szokott lenni.
Szerencsére nem is bővíthető, nagyon szép, legjobb kijelző, legjobb hardver, legjobb felület.[ Szerkesztve ]
-
BenceShearer
aktív tag
válasz burgatshow #47 üzenetére
Gratula HTC....kiadnak egy csúcs telefont 16 Gigával SD kártya nélkül.
Remélhetőleg a hálózatfüggetlen modelbe berakják. Nem miattam (én nekem nem kell), maguk miatt. Nem lenne jó, ha a HTC kimúlna. De ilyen bakit nem szabadna elkövetni. (ismét és ismét)
-
Ricardo
titán
Ez nagyon szép lett. Remélem nem száll el az ára mire ideér.
-
Kapanyél
őstag
A következő 1,5 - 2 évben a FullHD lesz a nyerő, esetleg a passzív 3D-t több készülékbe behozzák.
Előjön majd az UHD 3D-s HDMI kimenet, a vezeték nélküli töltés. Ezzel elleszünk 3-4 évet.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
monti0222w
addikt
válasz burgatshow #47 üzenetére
Meglepi lesz!
Tényleg szép ez a teló, Mondjuk, nekem, majd mindegyik tetszik!
-
jjeahh
nagyúr
válasz dreamdancer #48 üzenetére
uhd-s 3d holografikus kivetítő...
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz dreamdancer #48 üzenetére
De pont ahogy a kameráknál vége szakadt a megapixel-hajhászásnak, úgy itt is meg fog ez állni. Szerintem egyébként pont itt, ez az 5-5,5" már nem lélektani, hanem fizikai határ, ha valaki tényleg telefonként és nem táblagépként akarja használni a cuccost. 7"-től már ott vannak a tabletek, a kettő között nem sok értelme van próbálkozni. Csak egy-két ilyen nagy telónak kell de bődületesen bebuknia pénzügyileg, aztán megáll a trend. Csak hát amíg ezzel "fel lehet vágni", hogy nekem mekkora a telóm, addig meg fogják venni az egyre nagyobbakat.
De no problem, mert úgyis kitalálnak majd valami más "fejlődési" irányt, amivel majd a versenytársak előtt járhatnak a delikvensek, és mindenki indulhat abba az irányba.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
dreamdancer
őstag
2012 a HD éve volt, 2013 eszerint a fullHD-é lesz.
Vajon 2014-ben vagy '15-ben mi jön? Dupla-fullHD-s telók 7 hüvelykes kijelzővel? A használhatóságról és az érzékelhető minőségről kezdenek "számháborúba" átmenni a gyártók, pont mint a kamerák felbontásánál.
De valóban szép.
Nem a lényeg a fontos.
-
burgatshow
veterán
A hivatalos oldalon sem említik a microSDHC-t...
-
bok92
addikt
Azt a csuda mindenit... Elképesztő,hogy milyen szép!A "lelkéről" nem is beszélve.
-
Bordian
tag
Európai ára: 200 dollár
x10
[ Szerkesztve ]
"Az almás készülék idei verziója...szögegyszerűen használható"
-
Oppenheimer
nagyúr
Tényleg nagyon jó a design. Kisebb méretben (mondjuk 4,5-ös kijelzővel), arányaiban ennyivel vékonyabban, és arányaiban ennyivel nagyobb aksival és WP8-al elfogadnám. Azt hiszem teljesíthető feltételek, szal hajrá HTC
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
p06
senior tag
Szép nagyon, jó is csak, a HTC-nél tájékoztatni kellene a tervezőket, hogy a mobilnet mellé nem jár ingyen vezeték nélkűli teljes lefedetséggel rendelkező tőltés. Mert szerintem ez kevés bele, sajnos mert igen jó és tetszik....
-
jjeahh
nagyúr
a bootanimációról a motorolák ugrottak be, oldalról meg olyan mint egy nokia x2...szerintem ettől a piros műanyagtól inkább trendi, mint komoly...és nem igazán értem mobilban mi értelme nagyobb felbontást gyúrni mint hd, mikroszkóppal senki nem fog facebookozni, viszont laptopokban már alap is lehetne a fullHD, mégis hd-t erőltetik...
ha valaki, mutánsszemű mégis kiszúrja hd-s mobilon a pixeleket, akkor sem éri meg fullHD-s telcsit vennie, mert soha nem lesz annyival érezhetően jobb a képminőség, mint amennyivel kevesebbet bírja szusszal az akksi, meg a hardver...
a design...hát ez szubjektív, de az én szememben ez csak egy műanyag vágódeszka, rikítós vörös csíkokkal megpimpelve...elsőre gondolkodtam is ez most melyik gyártó cucca, huawei-re tippeltem, de a hátlapról leesett...ugyanis ennél nagyobb htc lógó már rá se férne...+ gyerekek ne vegyetek ilyent! ki tudja erre sem lesz android 5.0 update...elvégre nincs benne 4gb ram...
-
Ádám16
addikt
-
Ádám16
addikt
Ilyen szép HTC-vel még nem találkoztam... Talán a 8S még, ami felérhet hozzá.
Szerintem ennek a telefonnak hasonló a története, mint anno a Motorola Milestone-nak. A gyártó feltett mindent egy lapra: tökéletesre csiszolt dizájn, az elérhető legerősebb hardver (az akksit leszámítva), legfrissebb OS.. Ez azért jelenthet valamit, szerintem a HTC is kezdi érezni a hullaszagot.. -
r3dsnake
nagyúr
Ez gyonyoruen nez ki, latszik a minoseg a kulsojen is. A samsung flagship modellje nagyon csunya ehhez kepest (is).
-
BenceShearer
aktív tag
A GSMArena oldalon azt írják, nincs benne SD bővítő hely....most mi az igaz?
-
Mac!
aktív tag
"microSDHC bővítőhelyet"
Ez tuti? Máshol mást olvastam.Szélessége és vastagsága pedig kisebb mint a Nokia Lumia 920-nak. Szóval ha ez használhatatlan méret, akkor a Nokiánál lassan le is kapcsolhatják a villanyt...
Az akksi valóban lehetne nagyobb, de erre a telóra szerintem hajlandó lennék áldozni egy "kisebb" összeget.
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
[edy]
tag
Faszomat már bele hogy fHD meg quadcore , de akksit elfelejtették beletenni megint...
Edy
-
AMD Power
titán
Álom telefon!
Nagy gratula a HTC-nek! -
gybazsi
senior tag
Ez most tényleg nagyon szépre sikerült.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
vittorio7
őstag
Ez a telefon valóban gyönyörű lett. Ha jönnek az 5"-os telefonok, akkor viszont mehetnek a levesbe a 7"-os táblagépek! Nagy különbség már nincs a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
szép, de tuti csillió forint lesz az ára, ha egyszer ideér és mire ideér lesz pár telefon ami hozza ezt a teljesítményt... bár legalább volt annyi eszük, hogy bővíthető.
kérdés megmenti e a HTC - t ez meg a wp8 telók
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Tomy Yayo
senior tag
Na ezzel most tényleg odatették magukat Kívül gyönyörű, belül bivalyerős, és az a vékony káva... öröm ránézni. Ráadásul ezutóbbinak köszönhetően szerintem nem lesz nagyobb maga a készülék, mint egy SGS3, HOX, vagy 4XHD. Már csak a kamera érdekel, hogy javultak-e valamit azon a téren. De ha már egy HOX szintet hoz, az se lehet érv a teló ellen.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Wajk
addikt
Méret... thnx to Gizmodo
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
MR007RM
addikt
Ez egy gyönyörű telefon.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
PetX
aktív tag
Szép, szép... De ezt a tepsit pl. zsebben hordani...
Most komolyan ezt, hogyan hordod? Lassan elhagyhatnák a mobil jelzőt.Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
JDM_Style
tag
Nagyon szép
♠♠♠ Megbízhatóságom: http://tinyurl.com/JDM-Style ♠♠♠
-
captainm
tag
Nagyon szép dizájn , a vékony kávát már nagyon vártam, hogy valaki meglépje , ráadásul a HTC évek alatt szépen tökéletesítette ezt a formavilágot, nem lehet rámondani, hogy bármit is lopott volna bárhonnan .
-
szilagyiv
senior tag
Úgy tűnik a HTC-nél felvettek dizájnereket is vééééégre!
Ez egy csodaszép készülék lett! Ha valamibe mégis bele kéne kötni, az a kijelző mérete - ez már a "rendes embernek" túl nagy valszeg. -
falijja
őstag
Na ez szarattatni fog....!!!
-
natë
nagyúr
Gyönyörű...bár én már nem nagyon "mernék" HTC-t venni.
-
ONEFREE
aktív tag
Nem bírom a HTC ,de ez nagyon tutin néz ki és ami benne van.Huh ...Elég egy darabig azt gondolom..Letisztult formavilág..
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
szép cucc
[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
Kicsit kicsi, akku is gyenge, de egyébként jónak tűnik és nagyon jól néz ki!
Sok év telt el azóta, hogy HTC telefont akár csak ennyire is dicsérni tudtam[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
És 2,5V-os erősítő is helyet kapott benne.
-
spawn21
veterán
Ez bizony egy dög szép ketyere.
Az 5 coll, meg elmegy.s24U+15p
-
berbatov2
senior tag
Tetszik a vékony káva oldalt!
-
Obi Wan
tag
nahhh ez már dizájn
Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
senior tag
Jó a dizájn
-
pezs89
tag
2020 mAh FullHD-hoz? Nem kevés ez egy picit?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest