Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
a 450es benzinár már önmagában is szívás volt, hát még amikor azzal szembesültem, hogy annyian letették miatta az autót, hogy megértem parkolóhelyet találni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
enginev3.0
félisten
Vegulis megértem, a világ legdrágább vállalata, biztos elég rosszul megy
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
BDave
őstag
Így akarja beszedni a kevesebb hasznot hozó cuccaik után a pénzt?
-
nuke7
veterán
elv. az euro gyengült az usd meg nem...
https://youtube.com/user/nuke7
-
atike
nagyúr
Megtehetik...? Bármit. Úgyis veszik mint a cukrot... Félelmetes...
Kicsit hasonló a magyar benzinár... Bár az App Store-ban nem emelnek hetente...
-
pschio
őstag
Na mi van? Csökkent a profit?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
assemble
addikt
Ezt nem ertem, itt nem is a fejlesztok szabjak meg az arat, az Apple csak ugy gondol egyet es megemeli az osszes arat? Hat ez eleg lol
-
M@trixfan
addikt
Nagyon át kéne gondolni az EU-nak ezt, hogy sehol semmi termelés nincs. Minden kívülről jön, ugyanakkor jókora vám van mindenre. Lassan oda fogunk jutni Eórópában, hogy szétszívatjuk magunkat. A magasabb európai adók is benne vannak - ha nem ez a fő ok - az áremelkedésben sajnos.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
GeryFlash
veterán
Nem ezektől, hanem ezeknél magasabb árak...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
AkosL
aktív tag
az ugye megvan, hogy ebből a fejlesztők is jócskán kapnak? Az emelés 70%-a nekik kedvez....
-
Angel1981
veterán
Ezt most a részvények gyengülése miatt?
-
GALARDO
addikt
Azokért az alkalmazásokért, még ez sem irreális. Hihetetlen, amikor egy másik platformon ugyan annyit elkérnek, egy sokkal silányabb minőségű programért.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
janos1988
addikt
Meg és ezért növekszik egyfolytában a nyereségük. Jó a marketingjük, mert 200%-500%-al drágábban tudják eladni a termékeiket, és tudják azt is, hogy ettől a szinte filléres emeléstől sem fog visszaesni a kereslet, sőt inkább növekedni fog, köszönhetően az első pontnak.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Mukorka
addikt
A vevőkért harcolnak a szabadalmi perekben, fizessék a költséget a vevők
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
infectedmann
őstag
A dollár árak változatlanok maradtak... érdekes. Legalábbis a US store -t böngészve nem vettem észre változást az ottani árakban. Csak Európát "sújtották" ezzel "csomaggal".
[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
Megtehetik
-
=WiNTeR=
senior tag
Elvileg az MS is erre a szintre fogja csökkenteni a Marketplace-es árait (legalábbis az EU-ban 0,89EUR lesz a minimum). Legalábbis erről írt valahol valamit valaki.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Szarul megy nekik az üzlet
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest