Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
"túlságosan egyformának látod az embereket.
ami neked bejött, másnak, más okból lehet, hogy nem fog." Ez a lényeg. Nekem bejött valami (van egy 11 éves autóm, és egy lakásom az ötödiken egy panelban, hurrá, ha a kisfiam egy másfél szobás albérletben vigyorogna rám, ugyanilyen boldog lennék), mert megtettem, ami nekem egyénileg szükséges volt ahhoz, hogy az elégedetlenségem forrását megszüntessem.Ez a döntés az, ami mindenkinek más és más lemondásokkal, elhatározásokkal, jó és rossz hozadékokkal jár, van akinek kevesebbel, van, akinek sokkal többel - és ami felé az első lépést sokaknak fáj megtenni, mert kényelmesebb és egyszerűbb panaszkodni. Attól még az a panasz lehet jogos, nem azt mondtam hogy nem. Lesz, akinek vért kell izzadnia, és át kell értékelnie az életét, és még így sem biztos hogy (elsőre) sikerülni fog.
Igen, jó topicra gondolsz, és ott le is írtam, hogy a diákhitelen kívül nekem sem toltak semmi mást a s*ggem alá, éltem hetekig a fagyasztóból előszedett akciósan vett tescos virslin, és az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor nem tudtam kifizetni a hatezer forintos koleszdíjat, és kajára sem volt pénzem, és barátnőmtől kellett kölcsönkérni. Akkor elhatároztam, hogy ilyen a büdös életben még egyszer nem fordulhat elő velem, kitörök ebből a helyzetből, kerül amibe kerül.
Azt, hogy én vért izzadtam-e, voltak-e keserves változások az életemben, sikerült-e elsőre, azt az olvasó fantáziájára bízom, köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 3
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- FSP FSP400-60APN 400 W 80+ minősítésű tápegység
- Chieftec APB-400B8 400W tápegység
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami neked bejött, másnak, más okból lehet, hogy nem fog." Ez a lényeg. Nekem bejött valami (van egy 11 éves autóm, és egy lakásom az ötödiken egy panelban, hurrá, ha a kisfiam egy másfél szobás albérletben vigyorogna rám, ugyanilyen boldog lennék), mert megtettem, ami nekem egyénileg szükséges volt ahhoz, hogy az elégedetlenségem forrását megszüntessem.