Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
-
ROBERTOH
őstag
Ennek se látom sok értelmét. Névjegy fotózáshoz egy mobil tökéletes. Könyvet/újságot meg nem lehet vele scannelni. És egyébként is mi értelme van a hordozhatóságnak? Ki cipelne magával ilyet? Max egy kémfilmbe tudnám elképzelni, ha titkos dokumentumokat akarnának bescannelni, bár ott is vicces lenne, amikor elő kapnának egy ilyet

-
SentryGun
aktív tag
Akkor ez a szkennelt képeket rögtön át tudja lőni a mobilra? Ez nem jön le egyértelműen a cikk utolsó mondatából...
Én mindenesetre maradok a huzigálós kivitelű szkennernél. Egy fél éve vettem egyet az osztákok nagy elektronikai-kütyü áruházláncában. Abban az a jó, hogy könyvek esetén sincs gondban az ember, mert ezzel csak sima lapokat vagy fotókat lehet megetetni...
-
GALARDO
addikt
Ötletes!
-
Camscanner
Szinte mindíg tökéletesen olvasható, jó minőségű képeket csinál, automatikusan világosít, és méretre vág, majd PDF-be ment. Ennél jobb szerintem nem kell. -
Zirowe
nagyúr
Nem rossz, csak két problémája van:
1. legyen olcsóbb
2. legyen más os-re is
-
plus44
veterán
A Brother-nek van hasonló cucca, csak az azt hiszem ilyen mini nyomtató, de méreg drágán mérik, pedig de elfogadnék egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest