- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
jorgoszka #66 üzenetére
Egy keményvonalas First Person Shoter-ben mégis mi legyen a koncepció, vízparton horgászás a naplementében?
(#68) frame>24: nekem is a valósidejű árnyék számítás maradt meg a Doom 3-ból...ha jól emlékszem, a hangeffektek modellezése is a fizikai motort vette alapul. Carmack nagyot alkotott az fix.
(Btw. Ati 9800-am volt a megjelenés napján, hasított rajta a Game.) Ettől függetlenül, pár nap eltéréssel megjelenő Half Life 2 sokkal jobb játék volt szvsz. (Mindkettőnek részt vettem a magyarításában, gyak. én csináltam a setup-ot.
) Véletlen egybeesés, hogy most is az aktuális Doom után jött egy HL játék, bár még nem volt szerencsém a végigjátszáshoz, de úgy néz ki, mintha Gabe-ék csak a saját VR szettjüknek szerettek volna reklámot csinálni, eléggé kicsinyes hozzáállás, de ez már nagyon nem az a Valve, ami volt 2004-ben.
Száz szónak is egy a vége a Doom egy ÜGYESSÉGI, SZÉLSEBES REFLEX SHOOTER. Az Eternal most kimaxolta ezt a stílust. [Doom 1993]
P.S.: nem a víz a hüjje, ha a kacsa nem tud úszni.
-
heavygrip
senior tag
válasz
jorgoszka #66 üzenetére
Ez már rég nem az élvezetről szól,ez egy verseny: ki viszi végig hamarabb,legnagyobb fokozaton, legrövidebb idő alatt és még sorolhatnám. Értelme tényleg nincs,de kinek mi a felfogása.
Én ahogyan játszom azt élvezem,ez a lényegEgy érdekesség viszont van. Amit linkelt a kolléga videó a 65.hszben bele néztem és mért van az,hogy olyan lassan teleportálnak a démonok? Kb nekem megállás nélkül tolja a képembe,a videóban meg látványosan vár arra,hogy jöjjön már valami ellen. Én UV-n tolom egyébként.
Lehet direkt van így, mivel azon a fokozaton meg nagyot sebeznek túlságosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automobilista 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest