Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Netfone
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Lehet, hogy a posta lenyulta az alkatreszeket. 😮
Szerintem ugy lenne logikus, ha a Dvorak is a gyari qwerty kiosztas mintajat kovetne. Tehat, hogy alapvetoen minden a "helyen" van es a hianyzo TY es BN parosok a kozepso- gyurus ujjak befele iranyu mozdulata (bal oldalon jobbra, jobb oldalon balra).
Felig off-topic, de az Azeron Cyborg-on en azzal szeretnek majd kiserletezni, hogy a mutato ujj extra gombjai a mutato ujjon maradjanak combokkal. Tehat az R+G=T es G+V=B peldaul. Ezeket viszonylag konnyu egyszerre lenyomni es az AutoHotkey scriptem is megvan mar hozza, de elesben meg nem probaltam ki. A Cyborg-on adja magat ez a megoldas, mert ott nincsenek ezek a koztes, oldaliranyu gombok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest