- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Mivel nagyon sikerult belejonnom a kiforrasztasba, igy megcsinaltam a jobb oldal-t is. A ket oldal ezen NYAK-jai egyebkent semmiben sem kulonboznek. Egyetlenegy berakott jumper-rel tobb van ezen az oldalon, mint a balon. - Amit nem igazan tudom, hogy mire hasznalhatott az eredeti logika, mert a DH200-nal az oldalak nem egymashoz, hanem egy Interface Box-hoz voltak kapcsolva. Azt gondoltam, hogy ha azon amugy is van 2 kulon bemenet, akkor nincs nagyon ertelme plusszban megkulonboztetni az oldalakat, mert hogy melyiket hova dugom, ugyis egyertelmuve tenne. Bar ebben az esetben a ket Pod-nak nem tul sok mindent kellett volna csinalniuk. A LED-ek kapcsolgatasara szerintem meg lett volna olcsobb megoldas is.
No, mindegy. Ha lesz lehetosegem, akkor belekukkantok abba a firmware-be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Futás, futópályák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest