- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #12 üzenetére
Ha te elégedett vagy velük akkor használd őket..! (én nem voltam mindenben elégedett velük)
Nem azt mondom hogy NE használd őket, hanem felkínáltam egy (szerintem) egyszerűbb módszert is. Szabad választás van!Az is igaz hogy én nem a világ összes gépével és összes linuxával való kompatibilitást keresem: megelégszek a korszerű (uefi-s) gépekkel való kompatibilitással és a legnépszerűbb OS-ekkel (disztrókkal). Windows és Linux esetén már nem ragaszkodok a Legacy módhoz sem. (DOS alapú eszközöknél -pl memtest86- még jól jön, de máshol inkább elkerülöm). Különben is jövőre már az Intel se fogja támogatni az új procikban: [link] Így már én sem támogatom azt tovább.
Viszont ha az ISO készítője Secure Boot kompatibilisre csinálta a rendszerét akkor azon funkciót nem akarom elveszteni! Ehhez ragaszkodom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest