- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
De érted mit akarok mondani? (Már azon felül, hogy maximálisan leborulok az apple profitmaximalizálása elött, talán senki nem csinálja náluk jobban.)
Ha a boltban 10K a ram (nem pont ennyi, kb.) akkor nekik nem kerül kb. semmibe. Olyan nehéz lenne egy durván 3000$-os gépet 16 giga rammal adni?Amúgy érdekes, de a plusz 8 giga ram majdnem a gép árának 10%-ába kerül.
-
Viktor77
titán
Most megnéztem az árat.
Faszi megveszi az új egymillás gépét. Két eset van, amit te mondasz, bebattyog egy PC boltba, "figy, most vettem egymilláért gépet, volt benne 8 giga ram, adjál már bele még 10K-ért még egy modult".
Vagy, ott helyben ahol megvette az egymillás gépet, kér bele még 8 gigát, potom 80K-ért (nem vicc, most néztem az Apple oldalán).
Na, ezek az emberek a birkák. -
Viktor77
titán
Én azt szeretném, ha konkrétan erre a termékre reflektálnál.
Amúgy pont az olyanok miatt nem vagyok már mod mint te, hogy "szabadabban" válaszolhassak a hülyeségeidre.
Amúgy nem értem. Te személyeskedhetsz, én, mivel mod voltam, nem. Hol a logika? Nem az esetedben, mert azt tudom, hogy sehol, úgy általában. -
Viktor77
titán
Tudom, te a birkák közé tartozol, aki dalolva kifizeti, mert apple.
Végül is nem baj, valamiből nekik is élni kell.Bár...
Várom az ésszerű magyarázatod arra, hogy egy szaros 8 gigás modul (ami egy akkora tételben vásárló cégnek mint az apple kerül vagy semmibe) miért nem fér bele még az árba.
(Tudom, miattatok, mert te utána bemész a boltba és veszel még bele 100K-ért). -
Viktor77
titán
"míg a csúcsmodell 949 990 forintot kóstál. Utóbbiban már 8 magos i7, 8 GB RAM, 512-es SSD és egy Radeon Pro 5500 XT figyel"
Nem szoktam ilyet, de most muszáj:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged