Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
felhívtam ma őket, rákérdeztem azért biztos ami biztos. megrendeltem, most várom, hogy aktiválják. (sőt még azt is mondta a lyány, hogy a erre a hónapra részarányosan fogják elosztani a díját)
kíváncsi leszek mire lesz elég az 50mb egy iPhone-on. de legalább ha elfogy az 50mb ugyanúgy jönni fog a push a mailhez meg a többi apphoz. -
<NewL>
addikt
Pròbàlja ki, milyen mobiltelefonja képernyöjén böngészni az interneten kötelezettségek nélkül havi fix bruttò 550 Ft-ért! Megrendeléshez küldje a NET szòt vàlaszként SMS-ben erre a szàmra (normàldìjas SMS). Fix àr, nincs tùlforgalmazàsi dìj, bàrmikor lemondhatò.
ezt az sms-t kaptam a vodatol, szoval ez az lenne ami most neked van? elfelejtettom oket felhivni hogy megis milyen ez
szoval korlatlan, csak az 50 mega utan belassitjak.
iPhoneonnemtudom mire lesz ez elegmax mailezne, opera minizes nekem nem tetszik safari utan...
de akkor ennek nincs husegideje meg ilyesmi ugye?
-
engusz
veterán
Nekem 2000 Ft-ért adtak 500 MB-ot. És nem lehet túlforgalmazni. A biztonság kedvéért feltettem egy adatforgalom figyelőt. Napi 2.5-3 MB simán összejön az időjárás 3 óránkénti frissítéséből, illetve két mail postafiók 1-2 óránkénti lekérdezéséből. Pedig csak a tárgyig töltődnek le. (A teljes levél olvasásához manuálisan kell kérni a levél többi részének letöltését.)
A korábbi hónapokban rendszeresen túlléptem - az azóta már megszűnt - 100 MB-os csomagot. Persze erről nem jött SMS, se értesítés, hogy "hahó, van új és jobb előfizetés, ne szórd ki a pénzt az ablakon...". (Viszont a saját nyereményjátékukról szóló SMS-ből minden napra jut egy.
)
Tehát djuice témában mindenképp becsülendő az értesítő SMS. Valahogy sokkal jobban tetszik ez a magatartás, mint a fűben lapítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A djuice előfizetéses ügyfelei ingyen, a kártyások 500 forintért vehetnek 100 MB internetet. Hogy ez mire elég? Ennek jártunk utána.
- Apple MacBook
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest