- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
vettem asszonynak egy ilyet karácsonyra, olyan céllal, hogy szívesen mutogatja mamáinak a képeinket és csak egyszerűbben tudja egy ilyenen elvinni és mutogatni, mint a többkilós albumot... nem rossz cucc... de szigorúan csak! fotókeret... elfogadható felbontással... és árban ez az a kategória, ami szerintem elfogadható... aki meg az extrákra vágyik, hogy mindent lejátsszon a cucc, annak szerintem egy hordozható dvd-lejátszó jobb alternatíva lehet
nem tudom mennyi ezeknek a toshibáknak az ára, de szerintem 30fölött lehetnek bőven huf-ban...:S az meg csak sok, hiába szép és jó és hiába támogat több tucat formátumot...
jah mellesleg a linkelt cucchoz adtak egy 1gigás sd-kártyát ajándékba... (ami ekkora felbontású képekhez feleslegesen nagy, mert jópárezer képet rá lehet így tolni) amit életünkben nem fogunk szinte megölteni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest