- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez mondjuk igaz. Az iPhone számomra a másik véglet... az kicsi és gyakorlatilag a külsőt illetően semmi nem volt innováció címszóval fejlesztve mostanság. Ha innen nézem, máris kellemesebb a WinPho.
moonman:
Köszi! Rémlett, de nem tudtam, honnan.(és ha még hozzáveszem, hogy mostanában elég sokat olvasgattam is róla... szégyen
)
-
Jó ez, de valahogy én is kényelmetlennek érzem már azokat a telefonoknak álcázott kistévéket, amiket 1 kézzel nem lehet kezelni, akkora a kijelzőjük.
Szép és jó, de akkor veszek egy tábla pc-t, ha nagy képernyő kell. Telefonnál nálam is a < 4" jön be.
Viszont a Phone 7 színes négyzetekkel telepakolt felületei nagyon rondák. Andy Warhol biztos szeretné.
Amúgy minden negatívum ellenére is nagyon szép az új Dell. Nem vagyok Android mániás, úgyhogy én a Win változatot fogadnám el, arra úgyis többet fejlesztek, mint Androidra. Az a hülye Eclipse nagyon nem áll kezemre.
Egy kérdés:
az alsó képen a Promises-nél van egy kifehezés, a "Metro-visual Style". Az mi a bánat? Nekem csak a South Park jut eszembe és a "metro szexuálisok".
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged