Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
No offence de ott a videó, amit linkeltem, amiből idéztem. Az egy dokumentumfilm. Kutatók kutatási eredményei, reprezentatív felmérés alapján....
De persze, igen, biztos ez is kamu. Csak tudnám, ha ezt nem szabad elhinni, akkor mégis mit?Emlékszel miről beszéltünk a 9/11-es topicban? Na pont erre céloztam. Az ember hiába hoz bármilyen konkrét példát, "bizonyítékot" akár visszakereshető tudósok, kutatók nevével fémjelzettet, az akkor se jó, mert "nem kell mindent elhinni".
Nem hát. Viszont ha nem bízunk egymás érvelésében, bizonyítékaiban akkor teljesen fölösleges bármiről is vitázni, hiszen mindenki azt mond amit akar és senkinek se lehet semmit se elhinni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest