- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Igazad lehet, mert tegnap felraktam az MW3-at. Ugye a legrégebbiektől kezdem, amit anno abbahagytam...
És olyan 40-45fps-sel fut nagyátlagban, full grafikán.És határozottan csúnyább, mint a BlackOps2, ami atomstabil fix 60 v-syncel.
No a durva, hogy MW3 alatt a proci nevetséges 10-15%-os terhelésen fut. Látszólag mind a 4 szál. A GPU meg el-el éri a 100%-ot is.
Úgyhogy ja, remélem ha majd eljutok a modernebb játékokig akkor javul a helyzet. BF3-4-re már rohadtul kíváncsi vagyok. Csak az még sokára lesz. : )
-
Dany007
veterán
Na mondjuk erre nem gondoltam...
Azt nem neztem meg hogy szalankent milyen a terheles!
Konnyen lehet h a 4 szalbol mondjuk csak kettot terhel fullon es mar meg is van az 50% kihasznaltsag cpu limit mellett. Nem gond ha megis a cpu a ludas, csak 100% -os bizonyossagot szeretnek mielott cput meg lapot cserelekEste ellenorzom.
@ EnterR: Lehetseges. Erre se gondoltam, hogy ezek mar olyan regi jatekok lennenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest