- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
Realradical #43 üzenetére
Hülye állat voltam és nem mentem el végül...
Ismi csaja is hasonló módon járt, azt hitte, csak meghúzta, aztán rosszul forrt össze, ezért a doki eltörte mégegyszer
RECCSSSS (hogy ingereljem a fantáziátokat)
-
danih
veterán
válasz
Realradical #41 üzenetére
Jujjj... Szarógalamb
Köszi hogy előkotortad, így mostmár önuppolás nélkül leírhatom, hogy egész jól gyógyul, és úgy tűnik, nem válok meg a körmömtől -
Realradical
őstag
Egy hét eltéréssel törtem el mindkét nagylábujjam annó. Egyet haverral játékbunyó közben majd mivel csoszogtam tőle a másikat egy hétre rá a küszöbben. Részvétem!
szerk: azt a szarógalamb járást amit utólag produkáltam nehéz felejteni!
-
danih
veterán
update lol
-
Huma
addikt
Orvoshoz csak végső esetben szabad menni. Van mikor többet árt mint használ, de hogy jó pár órát elvesz az életedből az biztos.
Én foci közben rúgtam bele egy padba nagylábujjal. Fél évig fájt. Néha még most is sajog.
Amikor megrepedt/eltört (pontosan nem tudom) a sarokcsontom akkor sem mentem el orvoshoz. Egy egész nyarat dolgoztam végig az építőiparban úgy hogy csak lábujjhegyen tudtam menni az egyik lábammal. Közben ráadásként még két szögbe is beleléptem.
Meggyógyult magától.Szerintem borogasd, kíméld és rendbejön magától. Sok mindent úgysem tudnak vele kezdeni.
-
baluka26
veterán
Köszönöm szépen
Nekem lesz igazam, mert 2 csapattársam is orvos, és ők mondták, hogy csak akkor menjek orvoshoz, ha van egy pár elpazarolni való órám.
Amúgy brutál esetben gipszelnek bokától lefelé lábat, ha a nagylábujjal van gond, a többi ujjal nem törődnek. Legalábbis nekem ezt mondták -
danih
veterán
Nagyfőnök vicces ember. Azt mondja: "Most miért baj, hogy lila? Ha begyógyul, akkor oké, ha meg elfeketedik,akkor leesik. Mi a probléma, mit idegeskedsz?" (Igazi troll, "problem?"
)
Kollegával megtörtént ugyanez, ő azt mesélte, hogy ezzel nem tudsz mit csinálni, gipszezni nem lehet, csinálni valamit nem lehet, neki azt mondták sebészeten, hogy viszlát, fiatalember
Szóval egyelőre úgy néz ki baluka26-nak van igaza -
-
lorcsi
veterán
még olvasni is fájdalmas
-
danih
veterán
Bementem munkába, mert ma fontosch dolgom van. Beugrom a balesetire, ha lesz időm. Kicsit zsibbad a lábam, az ujjam alig mozog, egy bő sportcipőben mentem, mert mást nem bírtam felvenni
(#19) DeFranco
Tök jó lenne, de annyira nem vagyok népszerű -
mrlt
tag
Nemá, most elképzeltem azt a fájdalmat, már nekem is fáj.
-
darál0w
Jómunkásember
eltört.
vágd le.
-
RootRulez
félisten
Jobbulást! Nekem a kedvenc mutatványom az ágy sarkába rúgás (főleg kis lábujjal).
-
Tálydi
senior tag
Ismerős, bő két éve betont rúgtam labda helyett, még mindig színes a lábujjam,a körmöm törött, de már nem fáj
Egyébként ugye, hogy nincs létjogosultsága a: "Mivan megütötted a kisujjad/kislábujjad?" c. beszólásoknak? Kurv@ra tud fájni.
Minden jót!
-
Probald meg jegelni, talan kicsit levesz a fajdalombol.
Vagy esetleg ezt ajanlanam:
-
danih
veterán
LOL még egy óra amíg feltöltődik a Tab-om, épp formázom az akksit! Ez mennyire geek máááá
(#11) Szten Márs na hallod, asszony ugyanígy járt a könyökével... Neki is "újra akrták rakni", de elküldött mindenkit a 3,14csába, nem merte megkockáztatni, hogy esetleg még rosszabb legyen...
(#12) baluka26: na az sem semmi, külön grat, hogy nem mentél vele orvoshoz
(#13) Tulipanti: jujj akkor te részben átérzed, amit most én is...
Legszívesebben most egy forró teával és egy somlóival az ágyba feküdnék, és megvárnám a reggelt.
-
Tulipanti
tag
Én ugyan így jártam pár hete... csak én a székről léptem le rosszul. Szépen belilult, napokig alig bírtam rendesen menni, aztán csökkent a fájdalom. A mai napig fáj ha sokat sétálok vagy ha front van. Nem jó dolog!
-
Szten Márs
nagyúr
"Szvsz ha mozgatni tudod, akkor nincs eltörve. "
Ja nekem is ezt mondták még 11 éves koromban a körém gyűlt okos felnőttek, amikor zúgtam egyet a bicikliről. Tudtam mozgatni. Aztán kiderült, hogy bizony el van törve rendesen...
(a könyökömről lenne szó... nem is forrt össze jól, valószínűleg hála a "mozgasd csak, nézzük meg, hogy mozog-e" okos tanácsoknak köszönhetően. A kórházban tanakodtak egy ideig, hogy ugyan eltörjék-e újra, de letettek róla).
Szóval nem, ilyen nincs, hogy ha tudja mozgatni, akkor nem tört el. Plusz a lehető legrosszabb egy ilyen után, ha elkezdi mozgatni, és próbálgatja, hogy mozog... -
DeFranco
nagyúr
Szvsz ha mozgatni tudod, akkor nincs eltörve. Én pár hónapja jártam ugyan így amikor belerúgtam valamibe, akkor elszédültem a fájdalomtól, de utána nem fájt ennyire mint neked. Pár hétig a lila minden színében játszott, de rendbe jött.
Ha van időd, és türelmed, menj el röntgenre, szerintem nem kell beutaló, de ne nagyon reklámozd, hogy tudod mozgatni. Aludj rá egyet, ha holnap sem bírsz ráállni, akkor sudo x-ray.
-
danih
veterán
Kész vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest