- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
daneeeeee
üzenetére
ja igen, a patch, amit dlcnek hívnak
. egyébként nálam a shift2 sokkal jobban ment, kevésbé volt cpulimites anno a húzott q66al, mint az első rész. mondjuk az i5-760al még nem néztem.egyébként én a shift2vel demoztam ismerősöknek, és nagyon hamar meg lettek győzve, hogy mennyire remek ez a feállás. főleg szűk, kanyargós pályákon (Ebichu/Tokyo) és driftnél remek, hogy sokkal nagyobb a látószög.
patchet egyébként rakd fel, a drag annyira nem érdekes, de a classics pack egészen remek. valamint van classic Mini Cooper benne, az egyetlen autó, amivel nem sikerült 10perc alatti Nürburgring kört mennem gyári állapotban
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Lexus, Toyota topik
- Nem lesz iPhone 19
- Asztrofotózás
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. egyébként nálam a shift2 sokkal jobban ment, kevésbé volt cpulimites anno a húzott q66al, mint az első rész. mondjuk az i5-760al még nem néztem.
.