- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Androdeusz #103429 üzenetére
Már megbocsáss, de ezt így elolvasva, te legalább akkora fhasz voltál mint az eladó. Ő előbb magasabb árat akart bekamuzni, majd utána eliserte, hogy hiobázott, majd még engedett is 5 ezeretm, csakhogy elvidd acuccot, erre te csak húztad az idejét.
Ha csak ugyan kellett a cucc (mert ezt elolvasva már ebben sem vagyok biztos) akkor elkelett volna fogadni az alacsonyabb árat, örülni, és kérni. Azért 155 + postáról 150 + postára leengedte, ez szerintem simán jó lett volna. Bár ebből arra is következtetek, hogy neki sürgősen eladó volt / nem volt másik vevő.A másik dolog az, hogy nem utalunk előre, szóval itt már valami eleve hibásan volt konfigurálva.
-
omfgk
veterán
válasz
Mondtam neki hogy ne haragudj már nem emlékszem mennyiért volt fentt de arra igen hogy alku tárgya volt az ár , akkor mennyit vagy hajlandó engedni belőle , kérdeztem én kis naivan.
Tehát nem tudjuk ,hogy mennyiért volt hirdetve, de már alkudunk belőle...
Sokan kb itt teszik le a telefont. -
nullpoint
őstag
válasz
Annyira szívtelen vagy, pedig ő már érezte hogy közelebb kerültetek egymáshoz.
Lehet már
a pizsit is bekészítette hogy ott alszik.Csaptad neki a szelet aztán ott hagyod parlagon, benne meg összedőlt egy világ.....
-
szebe
addikt
válasz
Androdeusz #103435 üzenetére
Akár átverés, akár nem, kb onnantól nem fecséreltem volna rá több felesleges időt energiát, hogy az árral variált már az elején.
-
opr
nagyúr
válasz
99%-ig biztos vagyok benne, hogy megusztad, hogy valaki nagyon atverjen.
-
BiP
nagyúr
válasz
Nem akarom védeni az eladót, de fordított esetben ugyanúgy itt landolt volna a sztori, hogy van egy elégedetlen vevő, aki alkudik is, majd amikor elfogadom az ő ajánlatát, visszalép, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest