- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, mert mindenki szívott már vele, de azért a legtöbbeknek nem megoldhatatlan.
Aki mást áthív, annak a nagy része szerintem lusta"Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet."
Ha nem te vagy a célközönség, attól még valakinek lehet azLehet, hogy nekem sem vicces, de szerintem elfér, nem ítélem el.
-
BiP
nagyúr
lejárt a szerk. idő.
Na mindegy, elengedem az ikea témát.A beszívva ... akármi nekem sose érdekes, nem vicces. Olyan, mint amikor egy buliban rajtad kívül mindenki részeg, csak te vagy józan. Nem buli, kiábrándító.
Vagy azért van, mert karótnyelt boomer fsz vagyok, vagy csak sose jött be a bármi szívnivaló cucc. Kívülről ezek meg nem viccesek.
(nem mondom, részeg papik esés kelésén tudok röhögni, de amikor arról szól a téma, hogy azt hisszük, hogy kurva viccesek vagyun (mert belülről annak tűnik), kívülről nem biztos, hogy az).
Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet. De lehet, hogy kíváncsiságból ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest