- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, mert mindenki szívott már vele, de azért a legtöbbeknek nem megoldhatatlan.
Aki mást áthív, annak a nagy része szerintem lusta"Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet."
Ha nem te vagy a célközönség, attól még valakinek lehet azLehet, hogy nekem sem vicces, de szerintem elfér, nem ítélem el.
-
BiP
nagyúr
lejárt a szerk. idő.
Na mindegy, elengedem az ikea témát.A beszívva ... akármi nekem sose érdekes, nem vicces. Olyan, mint amikor egy buliban rajtad kívül mindenki részeg, csak te vagy józan. Nem buli, kiábrándító.
Vagy azért van, mert karótnyelt boomer fsz vagyok, vagy csak sose jött be a bármi szívnivaló cucc. Kívülről ezek meg nem viccesek.
(nem mondom, részeg papik esés kelésén tudok röhögni, de amikor arról szól a téma, hogy azt hisszük, hogy kurva viccesek vagyun (mert belülről annak tűnik), kívülről nem biztos, hogy az).
Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet. De lehet, hogy kíváncsiságból ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Tanuljunk angolul!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest