- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, mert mindenki szívott már vele, de azért a legtöbbeknek nem megoldhatatlan.
Aki mást áthív, annak a nagy része szerintem lusta"Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet."
Ha nem te vagy a célközönség, attól még valakinek lehet azLehet, hogy nekem sem vicces, de szerintem elfér, nem ítélem el.
-
BiP
nagyúr
lejárt a szerk. idő.
Na mindegy, elengedem az ikea témát.A beszívva ... akármi nekem sose érdekes, nem vicces. Olyan, mint amikor egy buliban rajtad kívül mindenki részeg, csak te vagy józan. Nem buli, kiábrándító.
Vagy azért van, mert karótnyelt boomer fsz vagyok, vagy csak sose jött be a bármi szívnivaló cucc. Kívülről ezek meg nem viccesek.
(nem mondom, részeg papik esés kelésén tudok röhögni, de amikor arról szól a téma, hogy azt hisszük, hogy kurva viccesek vagyun (mert belülről annak tűnik), kívülről nem biztos, hogy az).
Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet. De lehet, hogy kíváncsiságból ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged