- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, mert mindenki szívott már vele, de azért a legtöbbeknek nem megoldhatatlan.
Aki mást áthív, annak a nagy része szerintem lusta"Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet."
Ha nem te vagy a célközönség, attól még valakinek lehet azLehet, hogy nekem sem vicces, de szerintem elfér, nem ítélem el.
-
BiP
nagyúr
lejárt a szerk. idő.
Na mindegy, elengedem az ikea témát.A beszívva ... akármi nekem sose érdekes, nem vicces. Olyan, mint amikor egy buliban rajtad kívül mindenki részeg, csak te vagy józan. Nem buli, kiábrándító.
Vagy azért van, mert karótnyelt boomer fsz vagyok, vagy csak sose jött be a bármi szívnivaló cucc. Kívülről ezek meg nem viccesek.
(nem mondom, részeg papik esés kelésén tudok röhögni, de amikor arról szól a téma, hogy azt hisszük, hogy kurva viccesek vagyun (mert belülről annak tűnik), kívülről nem biztos, hogy az).
Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet. De lehet, hogy kíváncsiságból ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- BOINC: compute for science
- Viccrovat
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged