- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, mert mindenki szívott már vele, de azért a legtöbbeknek nem megoldhatatlan.
Aki mást áthív, annak a nagy része szerintem lusta"Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet."
Ha nem te vagy a célközönség, attól még valakinek lehet azLehet, hogy nekem sem vicces, de szerintem elfér, nem ítélem el.
-
BiP
nagyúr
lejárt a szerk. idő.
Na mindegy, elengedem az ikea témát.A beszívva ... akármi nekem sose érdekes, nem vicces. Olyan, mint amikor egy buliban rajtad kívül mindenki részeg, csak te vagy józan. Nem buli, kiábrándító.
Vagy azért van, mert karótnyelt boomer fsz vagyok, vagy csak sose jött be a bármi szívnivaló cucc. Kívülről ezek meg nem viccesek.
(nem mondom, részeg papik esés kelésén tudok röhögni, de amikor arról szól a téma, hogy azt hisszük, hogy kurva viccesek vagyun (mert belülről annak tűnik), kívülről nem biztos, hogy az).
Így nem hiszem, hogy egy szétszívott bútorszerelés bármi módon vicces lehet. De lehet, hogy kíváncsiságból ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stellar Blade
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged