- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #25570 üzenetére
Az a lényeg, hogy itt rend legyen. Fő oldalas cikkek meg rendre össze vannak hányva.
Át kéne rakatni ezt a topikot lokálba. Mert az, hogy itt mindig rend van nem egészséges.
supreme7: ez is törölve lesz. Pusztuljak el. Ezentúl mindennel ami nem oda való vagy alapelvekbe ütközik modkerbe megyek. Akkor meg pláne ha modi vagy hg csinálja a hányást.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kalandor #25405 üzenetére
A tények most engem igazolnak. Nézd nem rossz ár érte, nem irreális.
Viszont azt tudjuk mikor megveszünk valamit (kevés kivételtől eltekintve) mindig "bukta" a vége.
Nyilván ezt vásárláskor bekalkuláljuk. Minél drágábban veszünk valamit annál nagyobb az értékvesztés.
Használt cuccnál három ár van. Van a madárvadászat ár. A reális. Meg amiért rögtön elviszik.
Az utóbbi kettő között kell megtalálni az árat szerintem.
Ebben a kategóriában meg 90k nemigazán tétel. Aki ilyen almát akar venni nézi a hirdetésed (vagy bárkiét) aztán kereken 1 perc gugglival megtalálja amit én. Mennyi most 4 giga ram almáéknál? 20-30k?
Azt rászámolja a te áradra ha bővíteni akarja már 230k-nál tart. Máris a difi csak 60k.
Ami mint mondtam ebben a kategóriában kb semmi.
Nem bántani akarlak. Nem lealkudni a cucc árát oszt jól megvenni. Csak piaci törvényekre próbálok rávilágítani, de te megsértődsz.
Amit neked most el kell döntened, hogy meddig akarod árulni. Ha mindegy mikor viszik el jó a 200k (fent taglaltam). Ha el akarod adni rakd ki 195-re, majd 190-re. rakj fel róla képet. Azt gondolom elviszik a cuccot hamar. A postához meg azt írd, hogy bizonyos feltételek mellett lehetséges.
Amúgy meg azt csinálsz amit akarsz természetesen. -
Gyuri27
félisten
válasz
Kalandor #25403 üzenetére
Ahogy gondolod. Amíg ott tartasz, hogy de te 200-ért árulod az meg 290 nincs miről beszélgetni.
Nyilván ha a 290-s is gari nélkül lenne, meg használt (meg nem lenne bene +4 giga) igazad lenne. Így nincs. Látszik ez abból is, hogy két hete fent van.
Ilyen árú cuccnál azért egy két kép, főleg a karcolásról bele kell férjen a hirdetésbe.
Annó mikor boltoltam egy hétnél tovább semmit nem árultam. -
Gyuri27
félisten
válasz
Kalandor #25387 üzenetére
[link] gémer? Milyen felbontáson viszi a gta 5-t? Posta nincs sokan ezért nem fognak pestre menni.
[link] 8/128-s most 290 mátyás vatta új alma bótból.A posta nincset megértem. Mondjuk néhány öreg, meg én is megbízható lidércek lennénk. De máshogy nem tudnánk megoldani a vételt. Viszont mikor látom, hogy posta nincs lapozok is tovább. Bizonygassam, hogy de megbízható vagyok? Rábeszéljelek, hogy mégis legyen? Fasomat. Megyek tovább. Nekem egy szint felett mindegy kinek adom a pénzem (gondolom más is így van ezzel). De a felesleges köröket nem szeretem futkorászni. Bizton tudom, hogy más sem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
MK VII #25369 üzenetére
Ha lenne számlaszámom, megadnám és némi pénzért egy rövid ideig együtt éreznék. Picivel többért meg is siratnálak.
Azonban a te eseted merőben más. Mert a kell és a muszáj nagy úr.
De a karácsony nem indokolja normáliséknál, hogy bármit vegyenek jóval drágábban. Vagy erről szól a karácsony? Nem értek hozzá ezért kérdezem. -
Gyuri27
félisten
válasz
Intelligencs #25358 üzenetére
Mennyé innen te te te frodó! Ajándékozol miközben a ha-n két forintot nem érő sz@rokat is árulják?
Ráadásul örök áron! Ember az ilyen? Mi? Ha erre jár egy modi a hsz-t szedesd ki. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
shteer #25281 üzenetére
Ha te mondod megéri.
Ac twin t II a bótba 12k és rá megy kismillió vgara. Na most eza hütés rá megy amire és még használt is. Azaz ér 3k-t max 4-t. Na ennyit ér az egész hóbelebanc. Ezeknek a javításoknak nagyrésze sikerül. Nagy részük tartós is lesz. De ettől még ott a lutri, hogy nem. Szóval ki a májas tő akar 12k (hűtöt 4-be számoltam) meg a javítás árát (+ egyéb költségek) bukni? De ha meg is kockáztatom akkor is a vga ára + javítás max 10k. Oszt van egy 20k-s vga-m. Ha 18 az induló akkor nincs miről beszélgetni.
Ha olyan egyszerü lenne a dolog ő is megjavíttathatná és árulhatná úgy. Csak ugye a fentiek alapján nem ilyen egyszerű.tope: ha nincs terhelve fasza. tehát pasziánsz, aknakereső simán tolható vele.
-
Gyuri27
félisten
válasz
shteer #25277 üzenetére
Az oké. Csak erre 18k-t nem áldoznék. 18k a vga + posta + javítás. Aztán vagy jó vagy nem. Ha az egész majomsághoz hozzá számolok még 3-5-t veszek egy hibátlan darabot. Igaz, hogy egy élménnyel, egy kalanddal kevesebb. De ha azt akarok akkor elmegyek a hős utca 15-be. Mert ott garantált a nagy kaland.
-
Gyuri27
félisten
[link]Szervizben javítható!
-
Gyuri27
félisten
válasz
MK VII #25167 üzenetére
Áhhh. Megint európából indulsz ki. Az átlag koreai olyan mint a delfin. Felváltva tudja használni az agyféltekéit. Így az egyik játszik a másik alszik. Meg olyanok is mint shíva. Mert két kézzel fizikailag lehetetlen azt csinálni amit csinálnak. Valamit meg csak esznek, mert ált mindegyik pufi. Persze a sok kézből az egyikkel néha esznek is.
-
Gyuri27
félisten
A gémer csak európában a hardver. Amúgy meg kula bula. Ha valaki low ratyi azon nem segít az isten összes pénze és csúcs cucca se.
A gémer az a koreai kiscsávó. Aki Napi 25 órát tolja.
Továbbá. A gémerség nem az, hogy napi 1-2 órát tolod a krájzisz hármat.5000 wattos tápon meg 3 sli 1080-l.
Hanem az ázsiai kisgyerek. Aki egy fis fos gépen játszik (sokszor farmol, termel). Aztán elmegy esl-re és megalázza az összes eu, amcsi vér pistát. Akik attól gémerek, hogy a székükre ez van írva. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Laraxior #24984 üzenetére
Itt már beszéltük, hogy annyit ér amennyit a hűtő rajta.
Mert vagy megtudják csinálni vagy nem. Aztán, hogy meddig müködik a cucc senki nem tudja.
De ok még egy drága vga-nál kockáztat az ember. De mikor a döglött szarnál kicsivel több a müködö ott nem találom a logikát. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #24973 üzenetére
Én se. Több szempontból se. Mondjuk a legfontosabb, hogy ződet nem veszünk.
De ettől még olvas az ember. Pl PH híreket. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #24967 üzenetére
Ramos balhé. Meg az evga ügyes spórolása.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Hirdetés a ha-n.
Eladó 7770. Ennyi.
Másik Asus 7770 eladó (ő őstag, azt megtudjuk, hogy nv-re akar váltani).
A ha egyenesen mordor. Törpék, gnómok, meg koboldok lakják. -
Gyuri27
félisten
[link] végülis müködöképesen se sokkal drágább. De miért venné valaki azt? Mikor 20 pénzért itt a kaland a kihívás a veszély.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tomasz72 #24581 üzenetére
Kéne minden kategóriához egy hibás alkategória. Ide mennének a hibás, javított valamiért nem gyári állapotú cuccok. Lenne szép nagy piros kiemelés. Aztán a lidérc ennek tudatában vásárolna. A másik meg aki nem ide rakná fel a sz@rját hirdetési jogát megvonni egy időre.
-
Gyuri27
félisten
[link] hát ő izé. Én elköltözök ebből az országból. De erről a sárgolyóról is.
"átadás előtt ingyenes portalanítással" ez ám a vásárlóbarát hozzáállás. Jó, hogy nem feláras extra.
-
Gyuri27
félisten
Azt mondja el valaki, hogy egy teljesen döglött vga-ra mi "normális" ajánlat? Mi a reális ár?
Ismétlem nem szemetel, nem csikóz (ez be szép volt). Hanem meghótt mind a két szemire. -
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #24555 üzenetére
Mi vagy te Teréz Anya? Segíts az ismiken, topik társakon.
Régen én is lelkes voltam. Hasonló okokból (mondjuk engem nem bannoltak, mert hát sokkal okosabb vagyok mint te, meg szebb is és szerényebb). Aztán rájöttem. Gyerekek ha nem kell kalács úgy is jó. Van "hivatásos" személyzet majd megoldja. Ha nem majd száll az oldal jó hírneve. Nekem 8. Mert ki vagyok én? Ugye?
Szóval kussulodól te is magadnak. Mint itt annyian. Nem vagy egyedül. Mondjuk te állsz leghátul. De 10-20 év múlva még lehetsz tehetséges kezdő.Figyeltél kicsi troll? Oltás. Alapfok!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Simi37 #24310 üzenetére
Azért előttem van, hogy csörög a piros telefon. A jó öreg Barack hív. Diktálni kéne az atom kódókat. Gép nincs bekapcsolva. De te 20 sec múlva már diktálod is. A világ megmentve. Ismét. Aztán hátra dőlsz. Ma is híró voltál.
Igazad van. Nem mindegy, hogy 120 vs 17 sec alatt áll fel az a nyomorult gép naponta egyszer. Persze ha ötpercenként ki és bekapcsolod az teljesen más.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #24205 üzenetére
De az se összerakva se tesztelve nincs és még tán nem is gémer. Mennyé innen te üzletrontó gempőc.
Nézegettem a sandy árakat. Jézus mindenki el van tévedve. Matx lap egy nincs. Csak mind a gémer szétgyalázott lapok vese árban. 2k16 ha mo eu föld. Ide se jönnek az ufók.
-
Gyuri27
félisten
válasz
MK VII #24182 üzenetére
Ilyen volt ez a 775+ ddr2-nél. Másfélszer drágább volt mint egy újabb foglalat + ddr3. Cserébe a teljesítménye fele annyi. A hülyének is megérte. Néztem a sok lidércet. Mind árulta a fest. Persze el nem adta. De gondolom ezeknek nem az számít mert mit nekik a zsé. A piacolás a lényeg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
quailstorm #24138 üzenetére
Tény és fény. De ha nem hibrid a lap. Akkor 478 és pajtásai nem hajtják ki. Rakhatol bele prescottot szénné húzva, paksra rákőtve. Oda már a 3850 is sok volt. Ami még pont fasza kategória volt az 1950XT. Oszt csók.
-
Gyuri27
félisten
válasz
guftabi96 #24035 üzenetére
Korrekt ár. Számla -10% és voálá. Az, hogy közben mi történt a világban nem érdekes. Az se, hogy 12 hó után a garancia 90%-ban csak értelmezhetetlen szójáték.
Az 1060 csak egy dolog. De origi ilyen vga-t 80 körül és alatta lehet kapni. Lidércünket persze ez sem érdekli.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
customer114 #23498 üzenetére
Igen a 0 hsz-s jegelés valóban olyan bizonyíték. Mint ha maga Mózes jegelte volna. Miután lejött a hegyről. Minek előtte megjelent neki az Úr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest