- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #31119 üzenetére
Te is Lakatos Vinetúú Jákob vagy? Mit kell csodálkozni?
Amúgy meg ha tudnál olvasni koma (nem csak mindig a seft meg a sunákok mennének).
Akkor lehet, mondom lehet, hogy olvastad volna az ókori népek eposzait, mitológiáit.
Már most ha olvastad volna tudnád, hogy van olyan állat ami oroszlán és sas IS egyben.
Ha pedig tudnád, akkor nem zaklatnál. -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #31096 üzenetére
Mondá az Úr. Legyen rájzen. S láta, hogy ez jó. Mondá vala: vegyetek rájzent és tiétek az örökkévalóság a menyben.
Jézus példabeszédek a népekhez és az elvetemült intelesekhez. Halljátok az igét megtévedt bárányai az Úrnak. Bizony mondom néktek aki rájzent veszen az nem hal meg. Örökké élni fog a mennyben s atyám trónusánál ül majd. Boldog élete lészen a szerényeknek, jámboraknak, rájzen tulajdonosoknak.
stb-stbmadgie: visszamennyégyahurkutyameelviszazördögakékpokolba. Távozz tőlem a Sátán.
Még ha az intelesek völgyében járok is. Nem félek a gonosztól. Mert Atyám oltalmazz engem. Az amd-s igaz úton vezet Ő. Megoltalmazza testem és lelkem. Mert az Ő igéjét követem!
-
Gyuri27
félisten
Helyi: redmi note 3 3/32. Töltö, doboz nyema. Egy csomó egyéb hibája van (pl kijelző). Az ár 20k.
Szerintetek monopoli pénzbe érti? -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #30958 üzenetére
Visszamennyéhülyegyerek. Ez tesztelt, géming, szeretett, megkímélt, nem dohányzó női tulajtól. Simán megér annyit.
Telókat nézegettem. Hát ott se kell sokat ráfizetni, hogy új garisat vegyél.
De jó az apró így ahogy van. Egy a lényeg ne rontsad más üzletét meg ne rakd ide be (na nem mintha nem keresnénk meg a nagyon hülyéket, szal semmi értelme). -
Gyuri27
félisten
válasz
TommyNagz #30868 üzenetére
Há nyilván hurut. Métely. Egy gempőc.
Ha faja hűtés lenne rajtuk és müködnének és seniman-nak hívnának na akkor érnének ennyit, de tán akkor se.
De így még ha fizetne se kéne.seniman: elmennyé má. Lassan akkora isten leszel mint Chaser meg Optimus. Há mi van veletek he???
-
Gyuri27
félisten
13 pénzért van zsákbamacska az aprón. 2 teszteletlen 6970.
Szerintem korrekt bót. Vegyétek vigyétek. -
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #30816 üzenetére
Amikor kezdődött a sötétség. Egy ilyen lényegtelen offba fel lett vetve az apróra vonatkozóan néhány ötlet.
Komolyabb reg, ellenörzés stb-stb.
Mondanom se kell le lettünk hülyézve. Még ha finoman is.
Chaser tán emlékszik. Bár amennyit iszik meg szipkázik lehet azt se tudja mi volt öt perce. -
Gyuri27
félisten
válasz
shteer #30779 üzenetére
Nem az a baj, hogy megdöglik.
Ált semmit nem lehet rajtuk állítani. Ált 3-4 procit és/vagy spec számozást ismer. A mem kezelés és kompatibilitás is kérdéses. Meg kérdés még ugye milyen drivereket tudsz heggeszteni rá.
Semmi baj ezekkel a brand gépekkel. Ha viszont a fenti dolgok valósak (ami azért elég nagy hártrányt jelentenek) akkor az áron ennek meg kell látszódnia. -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #30773 üzenetére
Amúgy ja. De hát ő írja. Ő szalad bele mindig a késbe.
Én szerettem a kérdezőket (már amíg voltak normálisak). Ez azt jelenti, hogy piacképes az áru (jó a termék, jó az ár) és én is piacképes vagyok.
Mondtam már. Utoljára. Én józanon vagyok olyan hülye mint mások részegen. Ha én iszom ott aztán van ereszd el a hajamat. De ehhez rengeteg pénz kell. Meg olyan arcok akik egy atom villanást is túlélnek.seniman: komoly tesa? Tényleg? Copatol? Nem lenne kinek szívjam a vérét? Hát ne csináljad már magadat.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Bjørgersson #30767 üzenetére
Azt te csak gondolod.
seniman: de arra van időd, hogy itt lebzselj te pleb.
Az idegbajra meg herbálozzál vagy valami.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Bjørgersson #30754 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
#90933760 #30718 üzenetére
Mondjuk azon is lehetne elmélkedni, hogy a 7850-k ára még mindig 20k körül mozog az aprón. 1 gigás verzióban persze.
seniman: látod ha vársz egy kicsit biztos fogtál volna egy verebet. De hát taníthatlak én. Magas neked a biznicc tezsvírem mint pulyának a kredenc teteje.
-
Gyuri27
félisten
Garis giga 370 2 gigás harmincnyócé ajándék nem?!
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #30611 üzenetére
Nyerészkedik? Vazze egy olyan gép meg a munka az minden csak nem nyerészkedés.
Persze ha sütőbe rakja az az. De a bga nemigen.
Nincs ideje? Ne gondold, hogy elmennek melózni. Leülnek 8-kor aztán délután 4-ig fingani sincs idő.Baltoafarkas: szeretem. Szilvásat is. Van pénzed? Befizetel?
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #30602 üzenetére
Vegyünk engem.
Én nem hívok senkit. Sexy a hangom. Meghallod, rámpakolsz. Kösz. Nem.
Amúgy meg miért ne lehetne érdeklődni? Szóval nem értem. De félek te se.
Érték nem számít. Ha 2-3-k és kellene a cucc nem fogok 2-300 km-t autózni.
Meg ha kifizetem a postát ne legyen már akkora teher 1km-t elvinni. -
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #30599 üzenetére
Csak telefon? Nem tudsz írni vagy részvényed van valamelyik szolgáltatónál?
Postára tudom nem mész me ott nem szeretnek.
Alku mindig van. Hidd csak el.
Csere nincs? Ez így nem biznisz. Mindig van egy kasu aki a saját holmija értékével nincs tisztában. Ezt tartsd észben.
Amúgy ne hirdessé semmit. Mert marha körülményes lidérc vagy. -
Gyuri27
félisten
válasz
Depression #29340 üzenetére
5 év múlva nem lesz lap hozzá.
Az aprón ezek a tavas lapok alig kaphatók azok is horror áron. Hullanak mint a legyek kérem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest